Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki jeden...

Niech ktoś mi powie, że mężczyźni mają łatwiej!

Polecane posty

Kurwa jęczycie jak baby przed okresem... atrakcyjny facet ma takie samo branie jak arakcyjna kobieta... ale facet ma łatwiej, bo jesli nie urodzil sie atrakcyjny, to moze nadrobic to kasą i osobowością... a kobieta - one maja przesrane... jesli nie są ładne, to dupsko blade - nie nadrobią niczym i musza zadowalac sie ochłapami z meskiego grona...

Gość taki jeden...
Dziewczyna też może nadrobić. Mam taką znajomą... jest w sumie przeciętna, kiedy się dobrze umaluje i ubierze, wygląda ok, ale nie jest i nie będzie wielką pięknością... Jest z charakteru taka, że nie da się jej nie lubić :) Jeśli miałbym wybierać pomiędzy nią, a bardzo ładną, miłą, ale w sumie nudną dziewczyną (tak się składa, że i taką znam), zdecydowanie wybrałbym tą pierwszą.

Gość goraca brunetkkkkka
Jesli chodzi o seks i romans to oczywiscie, ze kobiety maja latwiej. Tylko ze, paradoks, z drugiej strony im nie wypada. Jesli chodzi o stale zwiazki, to swiat wypelniony jest kobietami, ktore o nich marza, tylko ze faceci nie wiedza jak je podejsc. Zeby bylo smieszniej dziewczyny wbily sobie do glow, ze nalezy byc dumna, nieprzystepna, olewajaca itp., ze to facet ma pokazywac, ze mu zalezy, wiec w sumie wspolczuje facetom, nielatwo zrozumiec kobiete po jej zachowaniach. Ale bardzo prosto zdobyc i rozkochac!

Gość daria1755
bo faceci lubia zdobywac a kobiety byc zdybywane, to facet powinien sie starac jak ma jaja, a ty taki jeden widocznie za malo sie starasz..

Gość mam dzis randkę
komiczne przyjmij do wiadomosci ze ja jestem przecietna i powodzenie mam i o nie u ochłapów, wystarczy zadbac o siebie i wykazywac duze zainteresowanie Wami :-)

Gość co sie tu dzieje
..bo facet jak dzięcioł --stuka co popadnie

Gość mam dzis randkę
atrakcyjni faceci mają łatwiej bo jest ich mniej

Gość debil1
Jakbys cierpiał z bólu parę dni w miesiacu i to miesiac w miesiąc, a potem rodził w bólach, to przestałbyś się użalać nad sobą! Wkurwia mnie, że faceci ciągle miałczą jacy są biedni! A niech ktoś mi proszę wytłumaczy dlaczego, żeby począć dziecko facet ma tylko przyjemność, a kobieta musi się męczyć wiele lat z okresem a potem jeszcze poród... kto to wymyślił???!!!! spadaj frajerze ze swoim miałczeniem!

też zrobiłam takie ogłoszenie, ale że jestem factem i co odpowiedziały 2 dziewczyny., w tej kwesti może mają troche trudniej, inna sprawa to że dziewczyna z reguły nie odpowie pierwsza na tego typou ogłoszenia. To jest niejako w gestii faceta.

Gość kuppmuuu
HAHAHAHHAAHAAAAAAAAAAAAAA bo napisales ze cche sie wyszumiec itd. jakbys napisal ze szukasz meza, chcesz slubu to nikt by nie napisal :D

Gość Joaśkakaśka
Jezu... zgadzam się z debil1... aż mnie to zdołowało, bo zawsze uważałam, że kobiety mają gorzej, a tu taki argument!!! Racja, kto to wymyślił?????????????////

Komik...\"a kobieta - one maja przesrane... jesli nie są ładne, to dupsko blade - nie nadrobią niczym i musza zadowalac sie ochłapami z meskiego grona...\" chyba przesadziłeś:O:O:O:O Nie wiem w jakim gronie kobiet się obracasz ale z wypowiedzi wnioskuje iż nic po za uroda do zaoferowania nie mają:O Wyrazy ubolewanie.

Gość Luśka z Windorów
Kobiety mają gorzej, ale przecież tak żadna z nas nie wyobraża sobie siebie w roli mężczyzny (nie liczę transseksualistek) A Ty, debil1, jeżeli cierpisz parę dni w miesiącu to powinnaś się leczyć, w końcu to nie jest normalne. Ja np. nie cierpię nigdy. Jedyne co mnie naprawdę wkurza w byciu kobietą to zagrożenie cellulitem, no ale ...

Kobiety mają łatwiej? ciągle muszą coś udowadniać,za mają nie tylko ciało tylko mózg Jak pokażą ze mają mózg muszą byż wrażliwe wyrozumiałe,dbac o siebie itd. a facet....jak Mu coś nie wyjdzie zwali na złe kobiety wypije wódkę i po kłopocie.

"debil1 Jakbys cierpiał z bólu parę dni w miesiacu i to miesiac w miesiąc, a potem rodził w bólach, to przestałbyś się użalać nad sobą! Wk**wia mnie, że faceci ciągle miałczą jacy są biedni! A niech ktoś mi proszę wytłumaczy dlaczego, żeby począć dziecko facet ma tylko przyjemność, a kobieta musi się męczyć wiele lat z okresem a potem jeszcze poród... kto to wymyślił???!!!! spadaj frajerze ze swoim miałczeniem! " Akurat to nie moja wina:O.Pretensje to do tych co popierają zakaz aborcji:O.