Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Malinka-

Novynette

Polecane posty

Kobietki! Dzis bylam u ginekologa i zapisal mi Novynette. Chcialabym wiedziec jak go tolerujecie i ile za niego placicie? Moja gin zapisala mi dwa opakowania, czyli ze zaplace za nie podwojnie, czy tak jak za jedno opakownie?:-) Z gory dziekuje za odpowiedzi. P.S. Jezeli na tym forum jest taki temat to sorry za plagiat :-)

No, są 2 tematy, ale jak bedzie następny przecież nic sie nie stanie :P Biore novynette od 3 miesięcy, znaczy dzis biorę ostatnią tabletkę 3 opakowania i będę czekać na okres :) W ciąze nie zaszłam, a korzystalam już od... 3 tabletki :D Czuję się po nich dobrze, na początku mialam plamienia i bóle głowy, ale minęły po zaledwie kilku dniach. A z tych dobrych stron to schudłam, troszkę urósł mi biust, cera bez zmian... :) płaci sie na ogół od 20paru z l, do 30. Pzdr :*

Witaj! No wlasnie te tabletki chronia od pierwszego dnia? A bierzesz je co do sekundy, tak dokladnie? Mi gin powiedziala ze 2 godz poslizgu nic a nic nie zaszkodza. Mam nadzieje ze nie bede miala zadnych skutkow ubocznych:-) A odrazu zatrzymal Ci sie okres?

Mi gin powiedzial, ze od pierwszego, a potem kumpele nastraszyly, ze pozniej i sie balam :( ale szalalam od 3 wszystko bylo w porzadku ;D Okres? nie, nie zatrzymal sie. Byl normalnie, potem przez jakis czas mialam niewielkie plamena. Ja raz sie spoznilam 2h;] teraz czekam na okres, jutro powinnam dostać ;D sie stresuje, jak zawsze;D pzdr;*