Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaaaaaaaa

ile sztuk kupic majtek siatkowych do szpitala?

Polecane posty

Gość smako-łyk
ja nic takiego nie kupowałam moim zdaniem zbędny wydatek.

Gość kjkjs
licz sobie 1-2 pary na dobe. mysle ze nie jest o zbedny wydatek,poniewaz zaplamione poprostu wyrzucam i biore nastepne

ja kupiłam a i tak nie załozyłam bo nie wolno było to raz a drugie że po cc nie mogłam sie schylic i bałam sie o rane że bedze podrażniac

Gość kjkjs
u nas przez pierwsze kilka godzin po porodzie lezalo sie bez...a pozniej zakladalysmy ormalnie,no bo jak isc do toalety?z zacisnietymi nogami?

Gość mnie się przydały...
miałam 2 opakowania.W szpitalu wystarczyła sama pielucha/tak,tak pielucha/ale po powrocie do domu uzywałam majtek na noc-aby w razie pobrudzenie nie bawic się w pranie takich rzeczy

U nas w szpitalu nie pozwalają. Tzn wiadomo... nikt nikomu na siłę majtek nie będzie ściągał :-) Ale nie kupuj zbyt dużej ilości, bo może się okazać, że nie wykorzystasz.

A ja miałam 8 sztuk siateczkowych i 7 takich z fizeliny. O wiele lepsze są te siateczkowe bo oddychają i lepiej trzymają te wielkie podpaski (pieluchy). Mi przydały się bardzo bo owszem jak leżałam to bez majtek żeby wszystko się wietrzyło ale nie miałam łazienki w pokoju i musiałam przejść przez cały oddział. Ciężko by mi było tak z zaciśniętymi nogami łazić. Potem w domu też używałam jakiś czas tych jednorazowych.

Ja miałam 2 pary siateczkowych i starczyło. One schną w 15 minut, a piorą się bez najmniejszego kłopotu (w sumie to jakiś plastik taki, nic nie wsiąka, płucze się je właściwie, a nie pierze). Używałam ich tylko w szpitalu, bo potem to już w zwykłych majtkach i zwykłych podpaskach.

Gość kjkjs
ja mialam tev z fizeliny i pośladki mnie po nich swedzialy... a też nie mialam łązienki w pokoju i przez korytażtrzeba bylo isc,wiec nie wyobrazam sobie bez gatek :D

Gość malalalallaall
ja tam mialam zwykle majtki bawelniane rozmiar wiekrze,zeby podklad sie zmiescil i bylo oki:)

Gość mamonna
Ja sobie też nie wyobrażam bez gatek! Miałam 4 pary siateczkowych i ze 6 par takich z fizeliny (siateczkowe lepsze - można prać i sa wygodniejsze). Po powrocie do domu też ich używałam, nie podrazniały szwów i ogólnie skóra oddychała.