Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mariannakinga

jakie najlepsze tabl. na szybki porost wlosow?

Polecane posty

Gość mariannakinga

Jestem zrozpaczona. Fryzjerka mnie oszpecila :( chcialam tylko podciac koncowki a ona zasugerowala aby troszke je podstopniowac aby nadac im ladny kszatalt. Ja chcialam na polokraglo ale ona zasugerowala a by bylo w trojkat. Ok zgodzilam sie ale 3 razy podreslalaam aby nie wystpopniowalaa mi zbyt wysoko tylko ciut ciut. Wyszedl z tego koszmar :( mialam piekne dlugie geste wlosy a teraz mam dwie dlugoci i duzo krotsze i rzadsze. Fatelnie sie spinaja bo wszedzie wyststaja. Jestem zalamana i pragne aby jaknajszybciej urosly, problem w tym ze rosna mi wolno bo taki mam gatunek wlsosow. Moze ktos mi poradzi czy sa jakies tabletki ktore przyspieszaja porost wlosow?

Gość lo.123
trzeba bylo zjebac ta babe.. ja sie obcinam sama.. albo moja mama.. bo nie ma fryzjerów na tym swiecie.. :o

Gość lo.123
wspołczuje z całego serca.. ale co do tych tabletek to nie zbyt sie w tym orientuje. :o poczytaj o beta - karoten i o tabletkach z rekina.

Gość sibi
najlepsze są zioła,ja sama uzywam i jakoś szybciej rosną.poczytaj i rób płukanki,przy okazji je odżywisz i wzmocnisz.ja płukałam szałwią ostatnio by wzmocnić,a i łupierzu nie mam dzieki ziołom,a możesz tez kupic odzywke z Joanny czarna rzepa

ja tez mam taki gatunek wolna rosnacy... słyszałam że skrzyp polny przyspiesza jak sie go regularnie bierze... może pokombinuj jakos z układaniem, prostownicą, lokówką, czymkolwiek, żebyś chociaż na ten okres pzrejsciowy byla zadowolona :)

Gość sibi
skrzyp też owszem,warto płukać,ja przycinam grzwke co 2 tyg bo tak mi rosną po ziółkach

Gość cvb

Nie wiem co w Twoim wypadku się sprawdzi ja mogę tylko powiedzieć co mi pomogło i było to Hair Medic. Dla mnie rewelacja. Nie spodziewałam się że jeszcze kiedyś upnę włosy tak jak kiedyś na studiach nosiłam ale okazało się że to jednak możliwe! Włosy odrosły, nie wypadają, jestem w szoku!