Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bumbleebee

Kosmetyki do niczego

Polecane posty

Chyba był już taki temat, ale zginął gdzieś, więc zakłądam nowy, bo według mnie jest ciekawy. Wiem, ze kazdy orgaznizm inaczej reaguje na dany kosmetyk, jednak jestem cikawa opini kobiet. Proszę, wpisujcie kosmetyki ktore zawiodly wasze oczekiwania. Mnie osobiściie zawiodły: Błyszczyk z avonu color trend - jak klej, i żel do mycia twarzy clen and clear - jakoś mi nie pasował...po under twnty miałam wysypkę. Wpisujcie się! ;)

Gość nfgngn
ja sie strasznie zawiodlam na sychym szamponie w sprayu, nie pamietam nazwy, zamawialam na allegro, po prostu kicha!

popieram założonie nowego topicu na ten temat, bo poprzedni już przeterminowany:P a więc do dupy są błyszczyki jak klej typu lovely w rossmanie, do bani jest szampon timotei do włosów blond, który wysusza na wióry, tusz loreal z ceramidami za drogi i skleja na potęgę , maseczka liftingująca lirene do cery po 35 r.ż podrażnia twarz do czerwoności...

1. Garnier żel oczyszczający (taki z pompką) kupiłam tydzień temu stosowałam rano i wieczorem przez tydzień ostatni raz w poniedziałek, wysypało mnie jak nigdy przedtem, poza tym strasznie mi się łuszczy cera po tym, dziś próbowałam nałożyć puder, wyglądało to strasznie. 2. VICHY NORMAGERM!!!!! Od stycznia do lipca skonsekwentnie stosowałam cała serię Normaderm, dzień w dzień. Wydałam chyba 1000 zł na to. Absolutnie nie polecam. Spodziewałam się cudów, \"oczyszcza pory, odbudowuje skórę, nie dopuszcza do pryszczy bla bla bla\". Jedna wielka bzdura, strata pieniędzy czasu i nerwów. A wydawałam na to wszytskie zdobyte pieniądze. Niczego nie poprawia, niczego nie odbudowuje, niczemu nie zapobiega. Jestem tak wściekła na tą firmę że aż mnie nosi. 3. Seria Clinique - \"trzy kroki\", są to trzy kosmetyki mydło, tonik i krem. Też nie polecam, ani lepiej ani gorzej, zupełnie jakby lać się wodą. Tylko szczypi i piecze w czasie stosowanie. A też cholernie drogie.

a ja rozważałam, zeby kupić sobie coś z vichy normaderm ;] no ale nie wiem może zareagowałabym inaczej. Jednak te kosmetyki są drogie i chyba nie będę wywalać tyle pieniędzy ;] i przypomniałam sobie, ze tusz air max z astora bardzo sklejał mi rzęsy, a nienawidze tego.

Gość xaviii
Tusz MaxFactor Masterpiece!! sypie sie tak ze masakra!! ;/ chcociaz slicznie wyglada na rzesach, to jednak jego resztki w oku mi nie odpowiadaja :/

Gość pytanie dot dobrego wygladu
szampon nivea protein repair czy jakos tak, z pomaranczową naklejką, wlosy po myciu jak tłuste

Gość róźowa
nie kupujcie żadnego szamponu Timotei działają jak płyn pod prysznic albo gorzej.Włosy wypadają

Gość Kosmetyki Avonu
obie z koleżanką miałym uczulenia.

Gość a a dla mnie do niczego są
kosmetyki do włosów Avonu :O

z tego co slyszalam opinie, ogolnie bardzo duzo kobiet uskarża się na Avon... mialyście jeszcze jakieś złe doświadczenia z tą firmą?

Gość kosmtyki avon popieram
szampony nivea, krem Hipp do twarzy, dużo dziewczyn poleca ale dla suchej ceery zdecydowanie nieeee! żel do mycia twarzy dla skóry wrażliwej,taki różowy z garniera,wysusza i pojawiają sie na twarzy czerwone plamy, tusz do rzęs max facktor 2000 calorie, nie wydłuża i nie pogrubia

Gość wszystkie kosmetyki Garniera
na czele z zieloną serią do twarzy - Podstawa pielęgnacji do cery normalnej i mieszanej (żel do oczyszczania, tonik, krem) i szamopnami fructis... Po kosmetykach do twarzy skóra zaczela mi sie ŁUSZCZYC!! jakbym miala jakas egzemę... to był prawdziwy horror... a po szamponie wlosy zaczely mi sie przetluszczac z predkościa swiatla i w ogole mocno zbrzydly, stracily caly blask... nie lubie tez balsamów do ciała tej firmy. Z kolei bardzo lubię vichy normaderm - dla mnie to byl strzal w dziesiątkę, ale jak widać - ile klientek, tyle odczuć;)