Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfhfkhf

żółta elgancka bluzka, top czy coś w tym stylu - na wesele??

Polecane posty

Gość dfhfkhf

Idę na wesele, owszem mam kiecki ale wymysliąłm sobei że chcę iuśc tym razem ubrana inaczej. Mam piękna spódnice bombkę do której fajnei by wyglądała intensywnie żółta góra. Nie ma tylko pojęcia jaki fason i gdzie tego szukać... podpowiedzcie mi coś bo szukam na allegro i nie mam dalej koncepcji :(

Gość wojadżerka
bardzo mi się podoba ta bluzka, bardziej ta czerwona, dół chyba dzianina - ale żeby przylegało to musi tak być, oryginalny pomysł. :-)

Gość dfhfkhf
sorki ale ja mam okolo 30 i ta spódnica jest bardzo elegancka. Ta bluzka nei będzie pasować.

Gość kasia2020
Gość dfhfkhf
kasiu bardzo ładne bluzki. Najbardziej podoba się ta statnia bo na inne okazje tez byłaby idealna, ale ta cena... choć raz się zyje :)

Gość kasia2020
Tak, niby raz się żyje, ale cena sama wiem, że nie najciekawsze. Wg mnie wszystkie są fajne :)

mam tylko jedno pytanie czy spódnica jest tez satynowa? bo jeśli tak to wydaje mi sie ze będziesz zbyt błyszczeć. nie musi być całkiem matowa może lekko połyskiwać np. jedwabna żeby tylko złamać jeden materiał bo wydaje mi się że będzie zbyt jednolici jeśli będziesz cała w satynie. intesywno żółtą bluzkę znajdziesz w pretty girl czy forever 18 ale to raczej nie ten styl. jeśli szukałabyś czegoś w stylu ostatniej bluzki proponuje ci wybrać sie do monnari, solara, yoshe (jeśli masz gdzieś outlet to cena będzie bardzo dobra ja mam to ja mam w kroju 2 z monnari bardzo dobrej jakości za 69 zł)

Gość dfhfkhf
no tak nibys masz racje. Spódnica ma w sobei sporo satyny. Niestety ze względu na swoją szczupłą sylwetkę mam problem z kupieniem bluzki w solar lub monarri. Bardzo rzadko najmneijszy romziar nie jest na mnei za duży :( Kurcze chyba znowu skończy się na kiecce, bo czasu coraz mniej :(

hehehe ja tez mam tak. z solara na mnie wszystko wisi:P xs jest dużo za duże a czasem tak mi podobają się ich ciuchy:( za to w monnari ostatnio kupiłam dużo rzeczy bo chyba ich 34 zmalało:P wcześniej także wszystko wisiało na mnie.

Gość dfhfkhf
w takim razie ruszam do monnari na zakupy :) strasznei ciężko coś będzie dobrac ale może się uda :)

jeszcze teraz wpadła mi na myśl zara 34 jest w miarę małe:) a bluzki mają ciekawe kroje niestety jakość w zarze jest jak kolo fortuny.