Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwykła-normalna

nie umówie się z chłopakiem, który nie ma...

Polecane posty

Gość zwykła-normalna
nie wyobrazam sobie miec faceta bez samochodu, moze dlatego, ze kazdy moj eks posiadal.z takim facetem to chyba tylko mozna siedziec w domu, no bo co innego robic?piesze wycieczki?bez sensu...

Gość zagubiona w sianie
jaki palant oferuje lasce jazde mzk albo piechotę?? to hcyba jakis skapiec?albo biedka powienien zarabc ja do wypasionej restauracji ,kupi kwiaty...czekoladki odwiezc do domu extra fura

Gość zwykła-normalna
no biedny, tez mi go szkoda bo sie chyba napalil na to spotkanie, ale teraz, kiedy doszlam do prawdy, ze spotkania nici.

Gość zagubiona w sianie
moj mnie ostatnio zabral do egiptu na wycieczke:)

Gość prażona kukurydza
ech.. to sie nazywa prawdziwa milosc.. i slubuje Ci milosc wiernosc i kochac twoje pieniadze no i samochod ..to przede wszystkim..

Gość zwykła-normalna
no wlasnie nie wiem czy skapy, bo proponowal mi kolacje, co prawda nie w jakiejs wypasionej restauracji a podrzednym pubie no ale.. w kazdym razie zaskoczona jestem, bylam pewna, ze ma auto

Gość zagubiona w sianie
zwykla normalna moze zazartowal... do tej kukurydzy ...jak go poznalam jezdzil fiatem uno ojca... wiec wiesz ..kupil samochod jakies 2 miesiace temu wiec teraz zmienilam zdanie,ozatym mamy juz dziecko to inna historia;)

Gość zwykła-normalna
i nie jest prawda, ze lece na kase.nie szukam jakiegos bogacza, ale chlopak powinien zapewnic dziewczynie jakis standard, a wg. mnie samochod sie do tego standardu zalicza.

Gość nefretete5678012
Na wasze wymagania to pewnie będzie lipne! Ale mi się bardzo podoba. Bmw E46 320d z 2002 roku, już po lifcie. W kombi. Do tego skrzynia (tuba) z tyłu i radyjko z wyjeżdzanym wyświetlaczem :D Ale przypomnę że 2,5 roku byłam z nim i jeździliśmy albo mojej mamy golfem, albo komunikacją miejską. I miało to swój urok. Czasem brakuje mi tych czasów.

Gość zwykła-normalna
zagubiona w sianie-nie zartowal.jeszcze chce sie umowic w miejscu, w ktorym jemu bedzie blizej, bo jak swierdzil przyjdzie na piechotke:o

zwykła-normalna i zagubiona w sianie A może same byście tyłki ruszyły do roboty, anie liczyły na kase faceta?Jak chcecie doopy wozic zaje.bistymi furami to SAME sobie taką kupcie!Leniwe, babsztyle.... Troche ruchu wam nie zaszkodzi.Spacer to dobra sprawa dla zdrowia i nie tylko... Kur... ze takie blachary chodza po tym świecie. ŻAAALL

Gość zagubiona w sianie
a kto mu dal na samochod mamusia czy tatus?

Gość zwykła-normalna
chodzi o to, ze ja mam samochod

Gość prażona kukurydza
dziecko.. to wszystko tłumaczy,, :D:D:D

Gość zagubiona w sianie
kopas w dupas chyba cie znam rafcio;)

Gość zwykła-normalna
mam samochod, na ktory sama zapracowalam, dlatego dla mnie facet w moim wieku bez auta, ktorego ja mialabym wozic, jest nie godny uwagi

Gość prażona kukurydza
kopas w dupe... zgadzam sie calkowicie...

Gość zwykła-normalna
moze zaczniecie czytac uwaznie.od 3 lat jezdze wlasnym, zakupionym za wlasne zarobione osobiscie przeze mnie pieniadze-samochodem!

zagubiona w sianie No to sie pomyliłaś!Tyle na ten temat. Szkoda, tylko ze poźniej kobiety dziwia sie,ze faceci uważają je za nic nie warte,głupiutkie blachary:/ Takim zachowaniem robicie kobietą beznadziejna opinie.w życiu są ważniejsze rzeczy niż super fura

Gość zagubiona w sianie
kopas w dupas spierdolil pod biorko trzepac konia

Gość zagubiona w sianie
kopas w dupas a co siedzenie na silce za 1000zl?

Gość prażona kukurydza
nie godne uwagi to wy jestescie... szkoda gadac.. ktos powinien sie zajac usuwaniem takich topicow.. bo aby demoralizuja dzieci ktore tu wchodza.. i rosna nam takie blachary .. żal..

skoro masz samochód to jaki problem? Nie możesz swoim autem jeździć na wycieczki, randki itp? Poza tym facet nie jest po to by zapewniać kobiecie standardy, mamy 21 wiek i równouprawnienie, chcesz wygód to sobie na nie zarób.

zagubiona w sianie Wyobraź sobie,ze również jestem KOBIETĄ!! I wstyd mi za takie osobniki jak Ty i zwykła-normalna.Jak facet spotka na swojej drodze podobną do Was to poźniej, kobiete odbiera w ten sposob i nie szanuje.W taki sposb tworzycie sztuczny obraz płci pięknej, bo nie wszystkie atrakcyjne,mądre kobiety sa takie:)

Gość zagubiona w sianie
facet musi byc gentelmenem:) wiec powinien wszystko stawiac ,pamietam jak bylam mlodsza i umowilam sie z gosciem na randke ..oczywiscie brak samochodu ,swoje mieszkanka .a spotkanie zaproponowal w parku kiedy bylo 13 stopni ,weszlismy do marketu sie ogrzac i kupic cos do zjedzenia ,kupilam sok ,chipsy...stoimy przy kasie a on mowi -ja nie mam pieniedzy ...wiec ty zapalc ok???-to byl ostatni raz kiedy mnie widzial ...jeszcze palant chodzil codziennie pod moj dom i wydzwanial

Gość prażona kukurydza
A OD KIEDY DŻENTELMEN PISZE SIE GENTELMEN???????????? SMIECHU WARTE..

Gość zwykła-normalna
zagubiona w sianie, tez mialam takie sytuacje.chlopak mnie zaprosil na piwo i zaplacil tylko za swoje, potem jeszcze chcial sie umowic:o

Gość zwykła-normalna
wydaje mi sie, ze wszystkie komentarze powyzej pisza sami panowie, ktorzy w zyciu bywaja wlasnie takimi nieudacznikami.