Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam bo niee wiem

ile trwa owulacja?pomóżcie!

Polecane posty

Gość pytam bo niee wiem

Jeśli miałam owulację/stwierdzoną badaniem / 4 września a uprawiałam seks 6 września-to czy mogłam zostać zapłodniona???

Gość pytam bo niee wiem
proszę pomoozcie.Wyczytałam,ze w mojej sytuacji wrzesnia mogłam zajść w ciąze,ale potem raczej juz nie...

Gość jakie badanie
stwierdziło owulację, bo z tego co mi wiadomo można monitorować cykl, przed owulają na usg widoczne jest jajeczko, a po owulacji już nie, tylko że usg nie wskaże dnia owulacji chyba że monitoring był robiony codziennie

Gość pytam bo niee wiem
byłam na usg doopochwowym-i gin powiedział,że widzi owulację....

Gość pytam bo niee wiem
ale 2 dni potem był seks...czy to możliwe aby jajeczko się przez 2 dni utrzymało i załapało na kontakt z plemnikiem?w róznyh źródłach piszą,że maksymalnie owulacja trwa 24h...

Gość pytam bo niee wiem
rany...ja chyba zwariuj e...

Gość w czasie badania
gin mógł zobaczyć dojrzały pęcherzyk, ale to nie znaczy że od razu po bad. doszło do pęknięcia i uwolnenia komórki; a co do pyt. po uwolnieniu jajeczko jest gotowe do zapłodnienia w ciągu 24 h; pytaniem otwartym jest kiedy uwolniło się jajeczko??

Gość pytam bo niee wiem
kurczę,dzieki za odpowiedz-ja usłyszałam od gina-jest owulacja /z prawego jajnika/.Bardzo chce zajsc w ciążę,ale nie wiem czy nie przegapiłam dobrego momentu...szkoda-w razie czego będę próbować next month.See you!

Gość maryśka12
a skąd ja mam to wiedzieć ja nie jestem pełnoletnia i czekan na pierwszą mies...

Gość sssaczek
dla uściślenia - komórka jajowa żyje 24h - a do zapłodnienia zdolna jest jeszcze krócej...ok 6-12 h