Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katjeen

ZNACZENIE NASZYCH SNÓW - INTERPRETACJA.

Polecane posty

Gość Katjeen

Dzień dobry, postanowiłam założyć taki topik w którym będziemy się dzielić swoimi marzeniami sennymi, a także ich interpretacją. Zapraszam wszystkich****

Gość 888
co oznacza gdy się śnią buty??

Gość Katjeen
obuwie przeważnie symbolizuje partnera:) choć w internetowych interpretacjach spotkanie się z nieco innym znaczeniem, ale proszę pamiętac obuwie to sa nasze relacje z partnerem.

Gość xxxxxx25453xxx
hej a jezli snia sie kwiaty? i taniec z kims?

jak mi sie snia buty to wiem ze jestem tydzien przed jakas podroza. zawsze ale to zawsze mi sie to sprawdza. lubie ten sen, bo ogladam w nim cudne piekne buciki i wszystkie kupuje. heh :)

Gość uhuhs
a mi sie snilo dziecko niemowlak a mam dopiero 19 lat i co to znaczy?dodam ze tego niemowlaczka tulilam i w snie wiedzialam ze jest moj

Gość Katjeen
wszystko zalezy od kontektu snu, bo np płaczace dziecko oznacza kłopoty na kazdym planie w życiu, natomiast uśmiechniete pogodne dzieciatko to powodzenie w zyciu, miłości. jak sie sni że np opiekujesz sie dzieckiem oznacza ze czeka cie w niedalekiej przyszłości jakieś oszustwo od osoby od której nigdy bys sie tego nie spodziewała.

Gość necia90
czesc a co moze oznaczac jezeli sni mi sie ze mnie moj facet zdradza??Prosze o odp z gory dzieki:)

Gość Katjeen
a jakie to kwiaty były?? świeże?? i jakiego kkoloru, nie wiem, pamietasz moze ich ilosc i kto je wreczył Tobie

Gość Katjeen
necia90 to tez zalezy czy przypadkiem nie jestes za bardzo prewrażliwona np, marwtisz sie czesto o to, to mnoze sie odbic w snach.

a mi sie sniło,że kupowałam buty,duzo cały samochód,taka ciezarówka były nowe i czarne

Gość kitkaa21
a co oznacza ze np we snie flirtuje z kimś a pozniej sie z nim kocham?? zaznaczam ze znam ta osobe ale juz dawno o tym kims nie myślałam....

Gość necia90
Acha dzieki:)No faktycznie o tym mysle on mnie zapewnia ze jest mi wierny ale ja i tak sie martwie...

Gość kitkaa21
ja tez tak uważam, że to poprostu odbicia twoich obaw, to nie ma nic wspolnego ze związkiem, nie martw się