Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vampiirr

Moja sukienka...

Polecane posty

Gość Vampiirr

Ja też mam problem z wyborem sukienki. Chciałabym znaleźć jakąś możliwe prostą i elegancką, ozdoby ok, ale tylko w niewielkich ilościach. Z jednej strony marzy mi się coś ładnie podkreślającego szczupłą figurę, z drugiej - dużym problemem jest niewielki biust. Tzn. miałam ten sam problem przy półmetku - wszelkie zawiązywane na szyi itp. nie wchodzą w grę bo to tragicznie wyglądało :( na półmetku miałam po prostu bez ramiączek, czarną, z sztywną częścią górną, spódnica zwiewna. Teraz chciałabym coś zmienić, choć nadal jestem zwolenniczką klasycznych kolorów - czerń, ciemny niebieski lub zielony, jedyny jasny kolor który akceptuję to czerwony, koniecznie z czarnym. Ale proszę o pomoc, więc nie mogę być tak wybredna :P Włosy ciemny blond, oczy niebieskie, bardzo jasna cera (zimą jestem po prostu chorobliwie blada, przed studniówką pewnie zaliczę solarium, ale u mnie to i tak niewiele daje). Jaki kolor, jaki fason? Może macie gdzieś jakieś zdjęcia, bo ja nie potrafię niczego znaleźć... :( I nie przejmujcie się tym moim wybrzydzaniem przy doradzaniu ;)

Gość Vampiirr
Sorry, mała pomyłka, to miało być w temacie o sukienkach na studniówki gwoli wyjaśnienia ;P