Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niunia080292

prosze pomocy.!!!!!

Polecane posty

Gość niunia080292

witam.mam takie glupie pytanie,otoz kochalam sie wczoraj z moim chlopakiem (19 wrzesnia) pod koniec stosunku zauwazylismy ze pekla nam prezerwatywa i sperma zostala we mnie zamiast w prezerwatywie. na drgu dzien czyli dzis w poludnie dostalam miesiaczke co prawda 3 dni wczesniej ale dostalam. moje pytanie brzmi czy jest jakas szansa ze moglam zajsc w ciaze... wiem kiedy sa dni plodne a kiedy nie tylko tylke sie slyszy o ciazy nawet podczas miesiaczki... prosty przyklam mam w domu...moja mama zaszla w ciaze podczas okresu. prosze o porade.. dziekuje z gory :)

Gość niewielka...
ale jest. To fakt, mozna zajsc podczas okresu. Idz jeszcze dzis na pogotowie po Postinor i bedzie po sprawie.

Nie przesadzaj. Musiałabyś mieć cholernego pecha, aby zajść. Złuszczające się endometrium nie ułatwia zapłodnienia. Weź na wstrzymanie i za miesiąc będziesz się śmiać. Pamiętaj, że ciota się opóźni, bo będziesz oczekiwać jej w stresie. Jednak przyjdzie. Na przyszłość zmień producenta gumy i kupuj w aptece.

Gość można zajśc podczas okresu
tylko wtedy jeśli masz bardzo krótkie cykle i kochasz się w któryś z ostatnich dni miesiaczki to chyba logiczne a skoro ty kochałaś się w przeddzień okresu to nie byłaś płodna, zresztą samo krwawienie to tym świadczy

Gość niunia080292
prosilam o porade a nie o obrazanie mojej osoby.. a co do ''gumek'' to byly kupione w aptece... i to slawne Durex

fatum :) uważaj bo jak sama nazwa wskazuje :P