Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem czy nie jestem

czy jestem latwa?

Polecane posty

przespalam sie z moim chlopakiem po niecalym mies zwiazku,czyli wg kafe jestem latwa?

zastanawiam sie jakie odp padna:D

Gość ja przespałam
się z moim chłopakiem po 3 tyg. Też byłam łatwa!

wg standardów cafe to Ty jesteś święta, anioł niemal.. ;) miesiąc to rzecz względna. W ciągu miesiąca można się zobaczyć 30 razy, a można i 3 razy... :)

Gość jesteś szybka
ale czy łatwa to spytaj swojego chłopa

Gość ja przespałam
ja znałam się z moim chłopakiem 2 lata, co nie zmienia faktu ,że poszłam z nim do łóżka po 3 tyg. od czasu oficjalnego bycia razem!

Zależy co masz na myśli traktując siebie stereotypem. Łatwość oznacza ile czasu potrzeba na osiągnięcie zamierzanego celu. Ale w rozumieniu łatwa kobieta znaczy czy tracę w ten sposób na wartości. Wartość kobiety - wartość osobista człowieka - kolejny stereotyp. Tak samo jak życia, zdrowia czy zasług nie da się wycenić. Jak nie da się wycenić to co się da? Ano odpowiedzieć. Daj sobie spokój ze stereotypami. Gruba, łatwa, wierna, wierząca, mądra. To wszystko ma bardzo dużo zmiennych losowych. O łatwości mówi się że każdy ją ma i wystarczy szepnąć słówko. Więc jak to był 20 chłopak z którym przespałaś się zaledwie po miesiącu, minucie znajomości to tak można by tak powiedzieć. A tak - stereotyp tobą zaczął rządzić i tyle. Wyzwól się od niego lub z nim żyj. Choć żyć ze stereotypami trudno :P Pozdrawiam.

Gość tak wg mnie jestes
tak, wg mnie jesteś łatwa do zdobycia dla faceta. i co z tego wynika?

nie czuje sie latwa z poprzednim bylam 2lata ale to bylo nie to,wiec seksu nie bylo

Gość jabadaba
Skoro Ty jestes łatwa to Twój chłopak też...;)

Gość fddfd
ja z moim poszłam do łózka po 2 tygodniach. Minely 2 lata, za 3 miesiące mamy ślub. :) Przed nim miałam kilku i nigdy nie czekalam dłuzej niz miesiąc na sek, bo to dla mnie nie ma sensu.