Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PAAP

OBJAWY CIĄZY

Polecane posty

KOCHANE DZIEWCZYNY PROSZĘ O PODPOWIEDZ-MOGE BYĆ W 2 LUB POCZĄTEK 3 TYG. W CIĄZY-MOGĘ ALE NIE MUSZĘ...! NIE MAM OKRESU 7 DZIEŃ, MAM PODWYŻSZONĄ TEMPERATURĘ 37,4 OD 3 TYGODNI BOLI MNIE PODBRZUSZE DELIKATNIE JAK NA OKRES! A POZ TYM NIC... SIEDZE I CZEKAM JAK WARIATKA;) A DODAM,ŻE STARAMY SIĘ O DZIECKO OD 4 LAT POZDRAWIAM!

Gość miala na imie heroina
temperature masz podwyzszona bo jestes napalnona na dzicko

najlepiej byś zrobiła jak byś wybrała sie i zrobiła beta hcg lub test na krew i wszytsko bedzie jasne życze powodzenia :*

HEROINA-I DKACZEGO LUDZIE SĄ TACY ZŁOŚLIWI...A POTEM SIĘ DZIWIĆ ,ŻE SĄ WOJNY NA ŚWIECIE JAK JEST PEŁNO TAKICH LUDZI

POCZEKAM JESZCZE TYDZIEŃ...A MOŻE OKRES SIĘ OPOZNIŁ ...PRZYJMOWAŁA M 22.08-PIERWSZĄ SZCZEPIONKĘ PRZECIW ŻÓŁTACZCE I KTOŚ MI POWIEDZIAŁ,ŻE TO SZCZEPIONKA MOGŁA MI ROZREGULOWAĆ CYKL ! .DZIĘKI ZA PODPOWIEDZ

Gość miala na imie heroina
to nie mialo byc zlosliw taki zarcik :) Zycze powodzenia

Witaj My tez staramy sie o dziecko @ sie spoznia mierzylam temp i 37.13 ale chce jeszcze troszke poczekac ,bo nie chce sie mocno nastawiac na to ze sie udalo i poczekam do konca tygodnia a w sobote jak nic sie nie wydarzy to zrobie Test . Zycze Tobie jak i sobie powodzenia.

Te czekanie jeset najgorsze-każda minuta wydaje się wiecznością! życzę Ci powowdzenie!!!

Wlasnie ,czekanie jest najgorsze w sumie mozna by bylo zrobic juz test ale moze @ sie spozni wiec poczekam jeszcze do konca tygodnia a ty jak myslisz udalo sie czy nie !

IZKA-ja już nic nie myśle-tyle razy się pomyliła,że już nic niw eim ale cały czas myśle pozytywnie...

tzn-myśle pozytywnie,że będe w ciązy i inaczej się nie nastawiam ale tyle razy myślałam że jestem...i cały czas walcze sama ze sobą aby nie zwątpić ,że kiedyś się to uda! POZDRAWIAM