Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boje sie boje sie

porod z meżem a kupa

Polecane posty

Gość boje sie boje sie

mam rodzic z meżem, boje się ze podczas partych zrobie przy nim kupke... jakie sa wasze doswiadczenia?

Gość A nie myślałaś
Ja zrobiłam, ale rodziłam bez męża, położna pewnie widziała to z 200 razy, więc nie było to żenujące.

Gość medrzec morda mordowska
sie robi lewatywe , jesli jest oczywicie czas..

Gość Domi008
ja rodzilam z mezem, ale w takiej chwili sie o tym nie mysli!prosze mi wierzyc i sie nie stresowac nie potrzebnie:)

Gość A nie myślałaś
Ja miałam lewatywę. Położna powiedziała, że lewatywa niczego nie gwarantuje.

Gość Domi008
mi lewatywy nie robiono:/

Gość i to jest Twoj maz
wiesz co jestes nienormalna, TO JEST TWOJ MAZ nie wychodzi sie za maz za kogos kogo sie nie jest pewnym na dobre i złe. a jakbys byla obłoznie chora i musiałby Ci podawac basen lub zmieniac pampersy?? co bys zrobiła. boze co za idiotki, a spac pewnie chodzisz w makijazu!

Gość A nie myślałaś
Domi - i przydarzyło Ci się, czy nie?

Gość ostrzynka
a potem sie baby dziwia, ze maz ma kochanke. Nie dziwie sie skoro pierdzicie przy nich, dlubiecie w nosie, bekacie, sracie i uwazacie, ze to dowod waszej wiezi:O

Gość Domi008
przydażylo, ale mąż nie zwrócił na to uwagi!przeciez to jest normalne nie?

Gość A nie myślałaś
No - normalne jest, że nic Ci na to nie mówił, to byłoby foux pas....

Gość i to jest Twoj maz
Nie mial sie z nia rozwiesc, bo zrobila kupe przy porodzie! albo na drugi dzien poszukac kochanki :D

niektórzy z Was to maja nasrane w baniach. Kobiecie potrzebne jest wsparcie męża w takiej chwili, tym bardziej że pierwszy raz rodzi. Sam byłem przy porodzie i moja ex nie bała się tak panicznie. A cos takiego jak kupka to męża Twoje nie powinno zdziwić

Gość boje sie boje sie
ale wy niektore jestescie dziwne, to chyba normalne ze wolalabym zeby to sie nie przytrafilo! a wy z tego ze nie chce sie przy nim za przeproszeniem wysrac robicie dowod na to, ze wyszlam za faceta ktorego nie jestem pewna, no normalnie zalosne! i nie porownujcie porodu do choroby

Gość boje sie boje sie
ale skad on moze wiedziec ze to sie moze zdazyc? nie wiem, pogadac z nim wczesniej?

Gość to może....
... na wszelki wypadek poproś wcześniej męża by ci asystował przy robieniu kupy żeby się przyzwyczaił do tego widoku i nie był w trakcie porodu niemile zaskoczony.

Gość A nie myślałaś
Zresztą tak jak sobie przypomnę swój poród, to raczej nie kupa byłaby dla męża najgorsza, tylko bezradne patrzenie na to, jak cierpię. Nim trafiłam na porodówkę widziałam, że mąż dosłownie wyłazi ze skóry. On by mi pewnie wolał żebym 100 kup przy nim zrobiła, bylebym tak nie cierpiała na jego oczach ;) Bo on się czuł jak widz podczas torturowania żony. Bo co on mógł zrobić - wodę podać, plecy pomasować? Wiadomo, że to jest taka ulga, jakby podczas odcinania nogi ktoś Cię po główce głaskał ;) Mi to ulżyło, jak zostałam sama z położnymi, bo mi żal męża po prostu było. Ja przez to i tak musiałam przejść. A jemu oszczędziłam nerwów. On po prostu już nie wiedział jak mi ulżyć. Na głowie stawał, starał się jak mógł, a ja i tak krzywiłam się z bólu jakby nigdy nic. Mi się wydaje, że te wszystkie przeżycia bólowe są dla kobiety mniejszym szokiem psychicznym, niż dla faceta. Jak facet kocha, to rzeczywiście kupa przy tym to pikuś.

Gość A nie myślałaś
No powiedz jemu, zgodnie z prawdą, że jak dziecko się przeciska to kichy są zgniecone na maxa i jak coś w nich jest, to bankowo będzie "wyciśnięte". W sumie to on powinien sam o tym wiedzieć, ale faceci bywają strasznie niedomyślni ;) Tzn oni często nie "wyobrażają sobie" jak to jest, nie analizują "co się może wydarzyć" ;)

mi tez sie to przytrafilo i nie robie z tego problemu ,do dzis sie z tego smiejemy,ze polozna musiala glowe odwrocic i okno otworzyc:)

Mnie jak goni kópa to biegne do ubikaci i zdejmuje spodnie kupione w galeriji co dopiero wybódowanej bo sie boje rze se je pobrudze i bendom smierdziec:PA potem pszyhodzi rzona i mi pupe mojom pienknom wyciera papierem sciernym zebym mial czystom pupe:P

A wy ja se wycieraćie?I czy w niedziele tesz oglondacie Familiade?Bo pan Sztras/burger dobrze gada ..czym lepiej se wytrzec pupe:p

Gość o co to całe halo
wystarczy poprosić wszpitalu o lewatywę:-)

Gość o co to całe halo
oczywiście, że robią, rodziłąm miesiąc temu i zrobili mi ją bez problemu, wiec szanowna koleżanko nie mów mi, że nie robią, bo robią.jestes niedoinformowana .

Gość mucha lucha
co z tego ze robia skoro ja mialam zrobiona a podczas partych i tak co nieco wyszlo ale dal poloznych to norma a maz przy tych wszystkich wrazeniach i tak na takie pierdoly nie zwracal uwagi

Gość interrr
nter faeces et urinam nascimur

Gość okropnie to dziwne
uprzedź męża ,że coś takiego może się przytrafić.I nie jest to koniec świata.Mój był przy porodzie/choć ten skończył się cc/ i widział mnie obolałą,cierpiącą,skrzywioną z bólu i przerażoną.Do takich spraw jak opisujesz oboje mamy humorystyczny stosunek.Człowiekiem jestem i nic co ludzkie....

Gość interrr
inter faeces et urinam nascimur