Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakakkakakakka

czy ktos uzywa podkladow lirene

Polecane posty

nie wiem czym sie roznia ale ja uzywam ten pierwszy i jestem z niego bardzo bardzo zadowolona! Takze goraco polecam! :)

Gość lirene
lirene używałam kiedys(ten pierwszy z linka) nawet fajny,ale ciezko sie go rozsmarowuje i jest taki jakis cięzki. Na delikatną wrazliwa cere nie polecam. Ten drugi zlinka jest beznadziejny w ogóle nie bierz go pod uwage

a mi wlasnie sie on bardzo dobrze rozsmarowuje, na prawde. I miedzy innymi dlatego go polecem..Autorko sama musisz wyprobowac i ocenic. Ja tak jak juz pisalam jestem zadowolona i kupije go zawsze

Gość dr. irena eris
ja uzywalam oba :) polecam ten pierwszy

Gość lirene
zależy wszystko jaką masz cere, i co chcesz osiągnąc tak naprawde dzieki podkładowi,czy tylko wyrównac koloryt cery czy zakryc niedoskonałosci czy zmatowic bo jest za tłusta,,napisz,,może poradze Ci COS

Gość dr. irena eris
ja tez uzywam tego matujacego(pierwszego) uwielbiam go jest dobry, dla mnie w sam raz nie zalezy mi na masce wiec nakladam go malutko, jestem zadowolona

Gość ccbvvvaa
ten drugi jest starszy a ten îerwszy matujacy jest super ja tez go kupuje uwazam ze sa ok

Gość jakakkakakakka
wiec... moja cera ma spore niedoskonalosci, na szczescie dobrym pudrem mozna przykryc wszystko... niesttey jeszcze na niego nie trafilam... mam cere dosc tlusta, swiecaca sie po nalozeniu czegokolwiek... rano jest np. b.sucha,,, wszelkie podklady musze "pokrywac" jakims pudrem sypkim, na ktorego jeszcze tez nie trafilam...

Gość lirene
no nie wiem dla mnie dla mojej cery po prostu on jest nie dobry. Ale przecież mozesz zakupic ten pierwszy i zobaczyc jak bedzie,moze okaże się ze jest w sam raz dla Ciebie.

Gość dr. irena eris
sypki polecam vipery ;p sa okej ladnie wygladaja na buzi :) a ten puderek jest fajny

Gość jakakkakakakka
nie wspominajac o doborze odpowiedniego koloru... cena nie gra roli, zaplace koms kto mi dobrze dobierze :D

Gość jakakkakakakka
dr ireno :D gdzei te vipery mzona spotkac,

Gość jakakkakakakka
czytam, ze te vipery maja drobinki rozswietlajace, u mnie wyglasja fatalnie, czy isttniej cos bez drobinek/ :(

Gość dr. irena eris
Panie w drogeriach sa na tyle mile ze mi zawsze pomoga w doborze, kiedy stwierdze ze puder jest za jasny ona spojrzy doradzi pare kolorow, wybiore cos ona i tak stwierdzi ze bedzie za jasny i zawsze mnie przekona na inny niz myslalam no i co najwazniejsze jestem zadowolona :D

Gość lirene
no to masz podobną cere do mojej,nawet bardzo. Używam na codzień podkładu z Maybelline Superstay Silky ten dwufazowy( baza plus podkład) i jestem zadowolona choc nie powiem bo musze na niego kłaść puderek.Natomiast jeśli szykuje mi sie dłuższy dzień czyli bez możliwosci poprawki makijazu używam Astor Matitude..Jest fenomenalny jak dla mnie,trzyma dosłownie cały dzień nawet na impreze jeszcze można isc i nie musze nic poprawiac zadnego pudru NIC! rewelka dla mnie

Gość lirene
o rozswietlających przy Twojej cerze nawet nie myśl! ani z jakimis drobinkami, one jeszcze bardziej uwydatniają niedoskonałosci i nie matują dobrze

Gość dr. irena eris
jakakkakakakka tak brazujace z drobinkami ale chyba nie kazdy ma drobinki z tego co sie orientuje, chociaz ja uzywamz drobinkami, teraz modne makijaze nie matowe a takie z refleksami rozswietlone ... teraz nie ma slonka wiec nie bedzie widac droginek az tak :) a drobinki odwracaja uwage od "syfkow"chociaz i tak nie mam ich za wiele :D:D

Gość lirene
masz cere raczej tłustą tak jak napisałas wiec po co jeszcze dodatkowo ją rozswietlac

Gość lirene
do dr.Irena eris- "drobinki odwracaja uwage od "syfkow"chociaz" NIE PRAWDA! własnie przykuwają uwage i to znacząco

Gość dr. irena eris
mnie pasuje:)

Ja używam tego z ostatniego linka i tez jestem zadowolona, tego pierwszego też kiedyś używalam i też jest super :) moim zdaniem bardzo dobrze sie rozsmarowuje i ladnie wygląda na buzi :)

Gość dr. irena eris
no to kolezanka niech wybierze bez drobinek :) teraz drobinek nie widac az tak

Gość jakakkakakakka
co do pan w drogeriach... nie moge trafic na kompetentna.. o astor matitude slyszalam od kosmetyczki, ale teraz juz nie wiem, czy to lirene czy astor, zakup 2 od razu nie chodzi w gre :P ostatnio kupilam puder prasowany, ale kolor fatalny. bede szukac teo vipera, ale czytam w necie, ze trudno go dostac, poza tym ma te drobinki, wiec okaze sie ze znow nie dla mnie :( zamawiac z netu mi sie nie usmiecha tak na 1 raz :(

Gość lirene
najlepiej to idz do dobrej drogerii i poproś o darmowe próbki podkładów,bedziesz mogła sobie popróbować który najlepszy. Chociaż z lirene chyba próbek nie ma..za to z Astora,Maybelline i innych są

ja również używam tego pierwszego matującego liren i jestem bardzo zadowolona,też mam raczej tłustą cerę, która przy innych podkładach po jakimś czasie zaczynała się świecić,zwłaszcza na czole i policzkach, a ten liren świetnie ją matuje :):)polecam gorąco