Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Call Center

Szukam pracy w Call Center

Polecane posty

Gość Call Center

Szukam pracy w Call Center.Nie interesuja mnie g....ne firemki, w ktorych praca polega na wydzwanianiu do ludzi wciskaniu jakichs uslug, wysluchiwaniu steku przeklenstw w zamian a nastepnie otrzymywaniu marnego ochlapu w postaci smiesznej wysokosci prowizji, bo akurat jakas tam pani wladzia, jedna na 100-dala sie nabrac.Chodzi mi o call center w ktorym to do mnie dzwonia, cos w rodzaju infolinii.Prosze o info i opinie osoby ktore pracowaly w czyms takim.Nie wiem, np. infolinia Dialogu, Tpsa itp.

Gość Call Center
aha, zapomnialam dodac, ze Wroclaw...

Gość Mar 30
No pomimo tego ze to dzwonia do ciebie, czesto praca jest w duzym stresie ( reklamacje, pretensje ) , ale uwazam ze mozna zdobyc cennne doswiadczenie wlasnie w radzeniu sobie ze stresem i trudnymi sytuacjami. warto przy takiej pracy miec mily glos i ogolnie byc wygadanym.. zarobki raczej male .

Gość Call Center
mozecie podac jakies namiary do sprawdzonych firm?

Gość Mar 30
Arvato services , TP S.A., Netia wszystko w sieci da sie ustalic

Gość sskskskksk
Taaaak i będziesz kolejną niedoszkoloną gówno wiedzącą idiotką, na której jako klient będę się wyżywać.

Gość sskskskksk
Ty natomiast będzie musiała być grzeczna i uprzejma, a jak ci puszczą nerwy poskarżę się na ciebie, tym bardziej że musisz się przedstawić na dzień dobry.

Gość Mar 30
Dzień dobry .......... w czym mogę pomóc? do minusów tej pracy zaliczyc mozna tez "uwiązanie" do kompa i sluchawek raz to ze czesto czas na przerwe rejestrowany jest elektronicznie .poza tym liczy sie ilosc rozmów , jakosc a nie zawsze da sie to pogodzic. natomiast jesli ktos nazwie cie s.ką wtedy w niektorych firmach mozna zakonczyc rozmowe ale to wyjatki.

Gość Call Center
ssksksksks itd.-zadzwon do mnie i nazwij mnie s.ka....-mam wprawe w grzecznych odpowiedziach na takie epitety-az w piety pojdzie.robota w sam raz dla mnie-ktos na wmnie s..ra-a dla mnie to tyle co padajacy wiosenny deszczyk, hehehehe.