Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obserwatorka-rzeczywistości

Wpadki kobiet

Polecane posty

Największe wpadki które zauważam i wyglądają okropnie: - majtki bądź rajstopy wystające ze spodni na pół pleców - zbyt krótkie podkolanówki które widać gdy nogawki spodni pójdą trochę w górę - zbyt krótkie bluzki lub sweterki odsłaniające sadło - legginsy+skarpety (koszmar) Wpisujcie swoje propozycje

mogę jeszcze dodać do listy połączenie baletek z kurtką zimową bo takie agentki też widziałam na ulicy

Gość aleeeeeee
ale legginsy teraz w modzie do tego getry lub dlugie skarpety :D zreszta nie wiem jak jest w Pl moze myslimy o dwoch roznych rzeczach

Gość agnester
grube kolorowe skarpetki do butów na szpilce

Gość aleeeeeee
no i ciagle patrzycie na to jak ktos wyglada, a niech wygladaja jak chca w Szwecji normalne jest ze ludzie przy 10C chodza w sandalach a na glowie maja czapki lub szyje owinieta grubym szalem :o

Gość aleeeeeee
przynajmniej na ulicach jest wesolo bylam w kilku krajach ale tylko u nas jest tak ponuro, ludzie boja sie poszalec bo " co ludzie powiedza "

no a niektórych afrykańskich krajach ludzie chodzą w spódniczkach z trawy... mówimy o Polsce

Gość wiol-cze
Kurde w polsce juz chyba zawsze tak bedzie ze trzeba się ubierać tak jak komus sie podoba a nie jak samemu sobie. Mieszkam od 9 lat w belgii tu jest taka tolerancje ze nikt na nikogo nie patrzy kazdy ma swoje zycie i to jak ktoś jest ubrany nikogo nie obchodzi! Wszyscy chodzą usmiechnęci jeden do drugiego się śmieje nikt nikogo nie mierzy krzywo wzrokiem jak ktoś ma nie modna bluzke czy buty. I to jest dla mnie normalne a w pl to jest koszmar co sie na ulicach dzieje panny wychodza jak na wybieg żeby sie pokazać! Sory jezali kogoś tym uraziłam!

Tu też chodzi o estetykę. Dla mnie rajstopy wystające ze spodni są niesmaczne i dlatego nazwałam to "wpadką"

Gość wiol-cze
do aleeeeeee Całkowicie się z tobą zgodzę w całej europie na ulicach jest kolorowo wszyscy chodza jak chca poubierani nikt na nic nie zwraca uwagi a w polsce naprawde jest strasznie ponuro i smutno na ulicach mówcie co chcecie ale taka jest prawda

są jednak rzeczy których nie da się przeboleć

albo sperma cieknąca niektórym laskom po nogach i wyplywająca z nogawek spodni