Aga*Gaga* 0 Napisano Wrzesień 21, 2008 witajcie) zamierzam zmienic tabletki z cyprestu na novynette... Cyprest brałam przez jakies 6 miesiecy. Nie narzekam na niego.. moge go polecic kazdej dziewczynie ktora sie boryka z problemami cery... czulam i nadal sie po nich czuje bardzo dobrze... zadnych skutków ubocznych... nic nie przytyłam... zadnych sennosci... mdłosci... plusem jest\"powiekszenie sie\":o piersi o jeden rozmiar:D ale wiadomo... kazda kobieta inaczej reaguje na hormony:) jednej przypadna a innej nie... to jak miec szczescie w totolotku;) a wracajac do tematu... czytalam ze novynette to jedne z nowszych tabletek... dzialaja \"pozytwnie na cere\" zadko wystepuja skutki uboczne... i swoje pytanie kieruje do Kobietek ktore brały... lub stosuja ów tabletki:) jesli mozecie to wpiszcie swoje opinie:) za wszytskie bedzie wdzieczna:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosiaczekrrrrr Napisano Wrzesień 21, 2008 tabletki dziaja inaczej na kazdy organizm!!!!!!!!!!!!!! ludzie darujcie sobie te tematy ktore tabletki anty sa lepsze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aga*Gaga* 0 Napisano Wrzesień 21, 2008 pisalam ze niech pisza kobietki ktore braly lub biora te tabletki... a Ty sobie daruj takie odpowiedzi... chyba nie przeczytalas dokładnie postu:o :o :o zgroza:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bumbleebee 0 Napisano Wrzesień 21, 2008 Biore 3 miesiace, wczoraj skonczylam 3 opakowanie. na poczatku bolala mnie glowa. Teraz nie mam zadnych skutkow ubocznych poza schudnieciem i powiekszeniem się piersi. Oceniem je na plus :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość blondiiiiiii Napisano Wrzesień 21, 2008 Mi nie powiększyły się piersi, ani cera mi nie zładniała ( niestety) , po prostu jest tak jak było, a liczyłam , że wejdą jakieś pozytywne zmiany :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ulka123 Napisano Wrzesień 22, 2008 ja miałam po nich plamienia cały miesiąc i lekarz mi zmienił, ale innych skutków ubocznych nie miałam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach