Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aga*Gaga*

NOVYNETTE- czy to dobry wybór?

Polecane posty

witajcie) zamierzam zmienic tabletki z cyprestu na novynette... Cyprest brałam przez jakies 6 miesiecy. Nie narzekam na niego.. moge go polecic kazdej dziewczynie ktora sie boryka z problemami cery... czulam i nadal sie po nich czuje bardzo dobrze... zadnych skutków ubocznych... nic nie przytyłam... zadnych sennosci... mdłosci... plusem jest\"powiekszenie sie\":o piersi o jeden rozmiar:D ale wiadomo... kazda kobieta inaczej reaguje na hormony:) jednej przypadna a innej nie... to jak miec szczescie w totolotku;) a wracajac do tematu... czytalam ze novynette to jedne z nowszych tabletek... dzialaja \"pozytwnie na cere\" zadko wystepuja skutki uboczne... i swoje pytanie kieruje do Kobietek ktore brały... lub stosuja ów tabletki:) jesli mozecie to wpiszcie swoje opinie:) za wszytskie bedzie wdzieczna:)

Gość gosiaczekrrrrr
tabletki dziaja inaczej na kazdy organizm!!!!!!!!!!!!!! ludzie darujcie sobie te tematy ktore tabletki anty sa lepsze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pisalam ze niech pisza kobietki ktore braly lub biora te tabletki... a Ty sobie daruj takie odpowiedzi... chyba nie przeczytalas dokładnie postu:o :o :o zgroza:O

Biore 3 miesiace, wczoraj skonczylam 3 opakowanie. na poczatku bolala mnie glowa. Teraz nie mam zadnych skutkow ubocznych poza schudnieciem i powiekszeniem się piersi. Oceniem je na plus :)

Gość blondiiiiiii
Mi nie powiększyły się piersi, ani cera mi nie zładniała ( niestety) , po prostu jest tak jak było, a liczyłam , że wejdą jakieś pozytywne zmiany :(

Gość ulka123
ja miałam po nich plamienia cały miesiąc i lekarz mi zmienił, ale innych skutków ubocznych nie miałam:)