Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietka...

czy sa tutaj osoby znajace siena odzywkach dla sportowcow

Polecane posty

Gość kobietka...

czy szczeple kobiety tez moga je brac ktos poleci cos sprawdzonego?

Gość kobietka...
nikt mi nie pomoze? super:O

Gość kobietka...
ptzytyc 5 kg bo jestem strasznie chyda i mimo diety i jedzenia non stop 5 -6 razy na dzien nie tyje:O

Gość kobietka...
czy kobiety moga pic takie odzywki?

kobietka... ptzytyc 5 kg bo jestem strasznie chyda i mimo diety i jedzenia non stop 5 -6 razy na dzien nie tyje Zostań chuda, to zaleta. Jak będziesz brać odżywki, to się roztyjesz, twarz Ci się zaokrągli i będziesz miała tendencję do tycia. Juz nigdy nie powrócisz do dawnego wyflądu. Pewnie jesteś młoda. Pamietaj, ze kobieta z wiekiem nabiera ciała. Wiesz ile kobiet chciałoby wyglądać tak jak Ty? Ja na przykład bardzo lubię chude kobiety ;) Zapomnij o odżywkach i tuczeniu, to dobre dla brojlerów, albo świń.

Gość kobietka...
chodze na basen ja sie zle czuje taka chuda woole miec te 5 kg wiecej ,oze ktos mi poleci jaas znana firme odzywek??????plissssss

Ellinka - to nic nie da. Od ćwiczenia przyrosną jej mięśnie. jak tylko przestanie świczyć obrośnie tłuszczem. To najgorsze co mogłaby zrobić. Biorąc odżywki oszpeci się na całe życie. Ja trenuję od ponad 20 lat, więc widziałem już wiele efektów po odżywkach, sam także brałem i teraz marzę, aby powrócic do dawnej niższej wagi.

kobietka... chodze na basen ja sie zle czuje taka chuda woole miec te 5 kg wiecej ,oze ktos mi poleci jaas znana firme odzywek??????plissssss Jak chcesz ćwiczyć, to naturalnie. Przez pierwsze pół roku przyrastają mięśnie bez żadnych odżywek. Odżywki tylko tuczą jak świnię. Oszpecisz się dziewczyno, będziesz powolniejsza i będziesz miała złe samopoczucie. Jak komórki tuczne się rozciągną, to juz tak zostaną do końca życia. Z wiekiem organizm wytwarza coraz mniej somatotropiny i kobieta odkłada więcej tłuszczu. Po 30ce się roztyjesz po odzywkach i nie będziesz atrakcyjna. Ile masz lat? To ważne przy odżywkach i ćwiczeniu.

Gość kobietka...
24

Gość Impressario
To nie bierz, jeszcze będziesz nabierać ciała. Po 30-ce stanie się to twoim przekleństwem. Wielu facetów uwielbia chude kobiety. Przy okazji będziesz zdrowsza - brak chorób układu krążenia, mniejsze żylaki, lepsza pamięć i raczej nie zachorujesz na cukrzycę.

To nie bierz, jeszcze będziesz nabierać ciała. Po 30-ce stanie się to twoim przekleństwem. Wielu facetów uwielbia chude kobiety. Przy okazji będziesz zdrowsza - brak chorób układu krążenia, mniejsze żylaki, lepsza pamięć i raczej nie zachorujesz na cukrzycę.

Gość kobietka...
ale ja siezle czuje kiedys wazylam 8 kg wiecej i czulam sie zajebiscie a nie tak jak teraz chodzaca anoreksja:O

Gość kobietka...
ale wtedy jadlam cos innego:O angielskie jedzenie i nabralam 8 kg w 2 mc a tera 3 mc i ledwo 2 kg!