Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Never be the same again

Jejku w nocy robilam to z dwoma facetami NA RAZ! Czulam sie swietnie ale teraz..

Polecane posty

Gość ktos........
ps gosia widac ze psycholog sam o tym myslalem... strasznie modre slowa piszesz... podkreslam ze madre NIE znaczace...

Gość ktos........
teraz bede bronil dziewczyny... striptizerzy to tez KURWY I TO MESKIE!!!

Gość leojestkmiot
wyrżneli szmate w trzy dziurki i sie napieprzają z niej hahah , polki są znane z puszczalstwa na całym świecie, ale ta idiotka dała w każdą dzire za darmo a jej facet musi za to płacić aaaa na stos z ladacznicami !!!!

Nie rozumiem, jak można doradzać komuś żeby zatrzymał tak poważną sprawę dla siebie i nic nie mówił drugiej osobie? Każdy ma prawo decydować o tym, z kim będzie w przyszłości, z kim ułoży sobie życie. Wolałabym wiedzieć, że mój facet jest dziwkarzem i móc podjąć decyzję o naszej przyszłości zanim weźmiemy ślub i dowiem się przypadkiem po latach :O Mam do tego prawo. Jeśli miałaś odwagę puścić się z dwoma facetami to teraz miej odwagę się do tego przyznać, niech facet wie z kim ma do czynienia :O

Gość prawda jest okrutna
ciało raz puszczone dalej puszcza się samo... Odezwij się jak zerżnie cię trzech gości równocześnie

Gość ktos........
pitahaya... w koncu ktos madrze mowi... masz plus... bo taka jest prawda...

Gość leojestkmiot
gosiavongosia - ale kogo obchodzi to że ciągle kogos papugujesz, jesteś pusta ja portfel przed wypłatą, spierdalaj z tymi swoimi mądrościami, mało że powinna powiedzieć to jej facet powinien w necie o tym napisać aby inni uważali na szmate

leojestkmiot - wybacz ale nie widze podstaw do tego abys sie do mnie tak odzywal. W zwiazku z tym nie widze przyjemnosci w prowadzeniu dialogu z Toba.

nie przesadzaj z tym wymadrzaniem sie portfelu... kurwa jakis feministyczny facet ze mnie haha toroche sie z kurwila ale nie przesadzajmy facet tez potrafi isc na kurwy... i to po kilka razy... taka sama sytuacja sie dzieje... to nie kurwiszon z faceta??

zreszta kto mogl wymyslec taki nick leo... cos... trudne do zapamietania... to chyba jakis pedal... albo kastracik:p powiedz nie wstydz sie:)

No wlasnie, tak troche zmieniajac temat: Dlaczego kobieta ktora zdradza/sypia z wieloma facetami to dziwka/kurwa a facet ktory robi to samo nie ma takiego miana?

FEMINISTYCZNY FACET: zalezy dla kogo... dla mnie facet ktory zdradza dziewczyn tez nie ma miana faceta...

W tym konkretnym przypadku chodzi o puszczalską, nie dziwkarza :D Jeżeli studiując pedagogikę nie czaisz różnicy (i jej przyczyn) w postrzeganiu kobiet i mężczyzn, to nie warto nawet tego komentować :D

jakby ta panna nie miala faceta tez nie byla by taka zla... najbardziej zal mi tego... bo to on teraz jest tu ofiara...

Te "roznice w postrzeganiu kobiet i mezczyzn" to utarte stereotypy. Ktore moge rozumiec "naukowo" ale napewno nie zrozumiem tego tak naprawde. Bo dla mnie czlowiek to czlowiek, bez podzialu na plec i nie ma we mnie zrozumienia dla stereotypow zaleznie od plci.

Gość 19latka
Jeden błąd jaki zrobilas to to ze powiedzialas to kolezance i to dwom. Teraz to bedzie twoje zmartwienie czy kiedys sie nie wkurza na ciebie i cie nie wydadza. roznie bywa

a czemu puszczalska a nie np dziwkara?? ci striptizerzy tez dziwki... poza tym nie mozna jej nazywaz dziwka bo nie bierze za to pieniedzy... a puszczalska to jest wtedy jak ma juz za soba wiele takich przypadkow... kazdy moze sie wymadrzac...

Gość sdjfi
Chociaz sobie badania zrob, zeby swojemu facetowi nie zrobic dodatkowego "prezentu" :/

uwazam ze te forum powinno byc od lat 18... tacy chlopcy tu... znamy to ze w szkole mowia ze to zapach sledzia... ale to nie zapach sledzia niestety... jak juz dorosniesz i nie bedziesz prawiczkiem to bedzie ci sie ten zapach pardzo podobac...

a jesli to twoj huj samoczynnie tak pachnial bez stosunku z kobieta to znaczy ze musisz sie w koncu umyc... niestety... raz na miesiac trzeba...

Gość leojestkmiot
ktos sam jesteś pedałem, półinteligencie nie masz czego sie czepiać ? ale nick, ktoś, ktoś to jak nikt- zero "No wlasnie, tak troche zmieniajac temat: Dlaczego kobieta ktora zdradza/sypia z wieloma facetami to dzi**a/k**wa a facet ktory robi to samo nie ma takiego miana? " ma takie miano ale tak naprawde facet nie robi z siebie pojemnika na sperme

Gość sdjfi
Smiesza mnie takie teksty, jak "ruchaj, bo potem bedziesz zalowal" Jakby nie bylo innych, ciekawszych rzeczy do robienia, niz latanie z lozka do lozka

Gość lamilami
nie badz glupia, nic mu nie mow i nie staraj sie byc lepsza wobec niego, bo wtedy dopiero podejrzen nabierze