Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Never be the same again

Jejku w nocy robilam to z dwoma facetami NA RAZ! Czulam sie swietnie ale teraz..

Polecane posty

Biedny ten facet na taka kurve trafic. Powie mu bo skoro niemiała silnej woli zeby sie nie puscic to tym bardziej nie wytrzyma zeby mu niepowiedziec Szkoda mi tego goscia A kurvy to mi tylko zal wkoncu zostanie sama i juz nawt jej nikt nie zerznie .JEBANA szmata!!!!!!!!!!

to czekaj tylko se znajdz taka co tez czeka wtedy bedzie super

Autorko tematu, a robiłaś to z dwoma na raz jednocześnie czy każdy po kolei?? opisz jak to robiłaś i jak Ci wtedy było.. seks z dwoma facetami na raz jest wciąż moim niezrealizowanym pragnieniem erotycznym, wiec chciałabym dowiedzieć sie jakie miałaś doznania podczas...

wez jej nie doluj kurcze... ziewczyna i tak ma problem... chcesz to moge ci zalatwic seks z dwoma i sama nam opowiesz...

ktos......, niby jak byś mi to mógł załatwić? hę? bo ze mnie żadna dyskotekowa laska, co uczęszcza po klubach, a na umawianie sie przez net nie mam zaufania. laski dynamitu:-) fajnie:-) ale ja pytałam na poważnie... a autorka topiku, no cóż, ale powinna sie pogodzić z tym co sie stało. to normalne że ma teraz doła ale to minie...

hehe widze że czytałeś mój topik:-) no cóż, święta nie jestem, nie ma co.. no ale tak sie życie układa niestety, a może i stety....

Gość 13cm
ktos czytam temat i ty masz chyba 10 latek, takie dziecinne wypowiedzi, niezdecydowany jesteś i wogóle bredzisz a vongosia to chyba twoja laska hehe

Prawiczku, jak czytam Twoje posty to poprostu przerażasz mnie. Nie znajdziesz dziś 'czystej' dziewczyny! Nie w dzisiejszych czsach, gdzie dominuje konsumpcyjny styl życia. A co do mnie to racja, daleko mi do świętości, choć z pozoru nie wyglądam hehe :-) ale dobrze jest mi z tym, początek był najtrudniejszy, wyrzuty sumienia i wielki dół. teraz już ok jest....

Prawiczku, idz Ty do agencji w końcu, rozprawicz sie i bedziesz miał święty spokój. albo lepiej; idz na jakąś impreze, podchmiel sie, złap jakąś łatwą laskę, załatw sprawe i też po krzyku. poznasz seks, zobaczysz jak to jest, to może przestaniesz pisać to co piszesz teraz..

Cóz czytam te posty i ot co , stało się . Dziewczynie się coż w życiu wygłupiło i zaszalała. A wy co święci. każdemu może coś się takiego \"udać\" . Autorko tematu , nie przejmuj się , zostaw to za sobą i nie wspominaj tego. Może kiedyś wyjawisz tajemnicę swojemu adonisowi , albo i nie. Najtrudniejsze jest to , że były przy tym koleżanki. Ale i one to robiły jak sądzę... Głowa do góry trzeba życiu sprostać . Tu pełno napalonych durniów udających świętoszków..

\"Cóz czytam te posty i ot co , stało się . Dziewczynie się coż w życiu wygłupiło i zaszalała. A wy co święci. każdemu może coś się takiego \"udać\" Autorko tematu , nie przejmuj się , zostaw to za sobą i nie wspominaj tego. Może kiedyś wyjawisz tajemnicę swojemu adonisowi , albo i nie. Najtrudniejsze jest to , że były przy tym koleżanki. Ale i one to robiły jak sądzę...\" Następny,dobry cytat dotyczący moralności polskich kobiet.

Ja piechdole same kurviszony którym się zdarza dymać na dwa baty i no coż nic się nie stało :( Twój facet powinien za*bać Ci w pysk za to że ma dzfkę w łóżku i kopnąć w dupę. To przerażające że dziś nie ma porządnych kobiet tylko wszystkie myślą cipą i niczym więcej :( cały sens życia jest stracony bo kobiety to potwory bez miłości w sobie szok :(

Gość najlepszy sosob
na takie jebane dziwki to kropelka albo superglu:p do obu dziur a na zeby tabliczka "miewam szczekosciski"... to pomoze...

Idealisto skoro jesteś z Marsa tematy ziemskie są Ci obce................ zamknij paszczę.........

Gość samiecomega
KAŻDEMU CO LUBI.

Gość Coala na tree
ojojojojoj...to za malo na poziom umyslowy i jezyk osob wypowiadajacych sie tutaj

Gość wiosenna rosa
Nigdy w zyciu nie mówić!!! Po co!!!

Gość Coala na tree
zgadzam sie z wiosenna rosa. peknieta guma. hough.

Gość gloria123456
Ty gavengosia czy jak ci tam jestes tak pierdolnieta ze mi cie szkoda ty i pani pedagog czy tam psycholog ?? hahahahahhaahha skoro uznajesz klamstwa to sie do tego poprostu nie nadajesz klamstwo to cos najgorszego jeszce oklamywanie swojego partnera a ty never be same agian powiedz swojemu lepsze to niz klamstwa !!!!!!!!!!! klamstwo ma krotkie nogi i zawsze sie wyda wiec moze cie zrozumie i ci przebaczy ze wypilas troche i wogole !!! ja nigdy nikogo nie zdradzilam bo uwazam to za nieszanowanie siebie i zwiazku ale kazdy ma inne podejscie nie raz poszlam na imprezy z kumpelami i dostawiali sie ale trzeba umiec powiedziec nie chocby nie wiem jak sie pijanym bylo heh ale jest juz po fakcie wierze ze wyciagnelas wnioski z tego ale lepiej mu powiedz a nie sluchaj tej gosi bo klamstwem nic nie zdzialasz beda cie dreczyc wyrzuty sumienia zobaczysz ze sama nie wytrzymnasz psychicznie i przyznasz sie ale bedzie juz za pozno bo im dluzej oklamujesz tym gorzej na tym wyjdziesz przemysl to jeszcze raz pozdrawiam i nie chce cie tu wyzywac jak inni bo moze akurat jestes spoko itd ale ta goska to musze powiedziec ze jest ladnie stuknieta i nie wiem jakim cudem dostala sie na te studia papapa

Gość Wiernyfacet
Myślę, ze nie powinna nic mówić o zdradzie. Ja sam mam żonę i już sam nie pamiętam ile razy ją zdradziłem. Najgorzej było na początku (wyrzuty sumienia, kac moralny), ale teraz jest ok. Na prostytutki nie chodzę bo się brzydzę, a poza tym Ja miałbym płacić za sex?! Po prostu jest tyle pięknych kobiet dookoła mnie, że nie mogę się im oprzeć. Żona się nie dowiedziała i nie dowie, bo się nikomu nie chwalę. I byłbym idiotą jak bym się przyznał. Zresztą musiałbym wtedy jej przyrzec, że to się już nie powtórzy a to było by też kłamstwem. Więc wolę już nic nie mówić. Pozdrowionka dla mężatek