Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakastam jedna

czy go zdradziłam????

Polecane posty

Gość jakastam jedna

Wczoraj byłam na imprezie pracownczej i trochę za dużo wypiłam. To było organizowane w szkole więc poszłam się położyć na materacu. Przyszedł do mnie taki chłopak który ze mną pracuje i jest bardzo przystojny i w ogóle mamy sie ku sobie ale ja mam narzeczonego. Więc położył się koło mnie i chciał się całować więc powiedziałam -przestań. Udawałam że spię a on mnie dotykał po brzuchu najpierw pozniej włożył palca do pochwy. Było mi przyjemnie ale po ok 30 sek powiedziaam żeby tak nie robił i przestał. Dziś mam ogromnego kaca moralnego chociaż nie zdradziłam ...... Nie wiem nawet czy to już zdrada....

Gość jakastam jedna
nie całowałam się z nim ani mi nie dotykał piersi a nie mogę sobie z tym poradzić....

takie są uroki tych spotkań pracowniczych ( integracyjnych ) przez takie spotkania jedni z moich znajomych się rozwodzą

Gość jakastam jedna
to znaczy on mi sie podoba i ja jemu też ale każdy wie że mam narzeczonego z którym mieszkam 2 lata więc dlatego nie rozwijalismy tej znajomości. Czy dla was ja go zdradziłam czy nie bo nie mogę przestać o tym myśleć...

Gość sud
odpowiedz sobie na pytanie : gdyby w podobnej sytuacji jakaś kobieta złapała i trzymała przez 30 sekund członka Twego narzeczonego - jest to zdrada czy nie? i masz odpowiedź...przynajmniej wg twego sumienia, bo odpowiedź dla twego faceta może być zupełnie inna...

Gość Bożena1963
dotykał Ciebie... Twoich narządów płciowych, miałaś tą świadomość. Narzeczony napewno podciągnął by to pod zdrade. Jeśli Ci z tym źle to postaraj sie zapomnieć i rób wszystko by nigdy więcej do czegoś podobnego nie doszło..

Gość jak dla mnie to
powinnas sie zastanowic nad sama soba. napisalas, ze znajomosc sie nie rozwija, bo masz chlopaka, z ktorym mieszkasz, a nie ktorego kochasz. to powinien byc juz dla Ciebie sygnal, ze cos jest nie tak i ze prawdopodobnie chcialabys aby stalo sie cos wiecej. prawda jest taka, ze nie spalas i pozwolilas mu na macanie, wiec niby jest to zdrada, ale jesli chcesz byc z narzeczonym to poprostu o tym zapomnij. swoja droga co to za facet, ktory maca laske na zdechla mysz :O

Ekhm... Kobieto... Ciekawa jestem jak bys sama siebie okreslila jezeli pozwalasz obcemu facetowi zadowalac Cie tak poprostu, od niechcenia. "Wlozyl mi palca do pochwy" (...) " po 30 sekund!". Super! Moze zamiast wyciagac reke na przywitanie lapmy sie za narzady rozrodcze i "grzebmy"tam sobie! ;/