Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MajCia07

co jest DOBRYM sposobem na trądzik?

Polecane posty

Znacie może jakieś skuteczne sposoby na zwalczanie trądziku? Mam na myśli wszystko: tabletki, maseczki, toniki... co jest najlepsze według was?

Gość Pally
nivea viasge young żel do codziennej pielęgnacji przechodzi ;)

Gość dermatolog....
.

Gość hmmmmmmmmmm8
na pewno nie idź do kosmetyczki, ja byłam na dogłębnym oczyszczaniu + ultradźwięki, i stan buźki pogorszył mi się jeszcze bardziej... :D :P wyglądałam jak po wojnie Używam żelu Loreal Paris Pure zone + krem z tej serii i jestem nawet zadowolona... zażywam także tabletki CeraNova, które oczyszczają organizm, 2x w tygodniu peeling gruboziarnisty i maseczka antybakteryjna... :( no cóż, w wakacje troszkę się podkurowalam, ale teraz stres, brak słońca... i znów mam wysyp :/

Gość oczysc se jelita
nie slyszalas o tym ze niespodzianki sa efektem jedzenia smieciowego jedzenia i zlogow w jelitach ? zrob se jakas diete oczyszczajaca

Gość Trane93
Witam, Podobno dobrym preparatem na tądzik jest Derminax. Czytałem o nim na stronie i podobno jest bardzo dobry. To lek ziołowy lecz nie wiem ile może kosztować. Gdy sie coś do wiem to podam cene itp. Pozdro

dermatolog, zdrowa dieta, higiena twarzy (toniki oczyszczające,żele, maseczki-tylko nie wszystko na raz). mi zeszło dopiero po tabletkach antykoncepcyjnych.

Gość zróbcie sobie antybiogram
do laboratorium wycisnąć syfka i do dermatologa po leki.