Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

liliana22

okropne nerwy!!

Polecane posty

Sluchajcie jestem strasznie nerwowa, glupie sytuacje powoduja u mnie stres, ost dzien w dzien boli mnie choc przez kilka minut zoladek, czy to mozliwe ze od tego? Jutro mam wazna sprawe i na sama mysl o niej serce mi wali jak szalone, znacie moze jakis lek czy krople ale naprawde dobre bez recepty?

Gość poliaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaanaaa
z nerwowo boli, wyluzuj jakos

staram sie wyluzowac ale to nie takie latwe, ciagle jestem spieta i w ogole. Codzienne sprawy nawet potrafia mnie stresowac ehhh przechlapane.

Gość sesylia86
znam ten bol....:( mam to samo... czasem glupie sprawy mnie stresują... czasem przez to nie moge zasnąc be sie denerwuje... serce mi bije jak szalone i w ogole nie moge sie odprezyc....

Gość frijolito
ja mam tak samo, stresuje mnie doslownie wszystko, pzrejmuje sie najdrobniejszymi sprawami a jak chodzi o cos waznego to poprostu umieram......caly czas boli mnie brzuch, czasme do tego stopnia ze kibelek od razu;) chyba nie ma na to rady, taki juz glupi charakter:/

Gość frijolito
ja nie znam ale tez bym skorzystala.....

Gość frijolito
ja mam jeden taki sposob ale nie calkowicie dziala tylko troche pomaga...tzn zawsze w takim momencie staram sie myslec albo o czyms co bardzo kocham robic, co mnie odpreza i sprawia ze ejstem szczesliwa.... albo calkiem w druga strone.... ze ja sie takimi glupotami przejmuje a ludzie na swiecie z głodu umierają, sa zabijani, umieraja na straszne choroby itp

Gość frijolito
czasem działa czasem nie;)

Gość willy
Persen czasami mnie uspokaja :)

powinnas na pewno na noc cos brac , a w dzien meliska chociaz, albo idz do lekarza i powiedz o dolegliwosciach to cos doradzi