Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potrzebuje obiektywnej oceny

czuje sie fatalnie , zerwac??

Polecane posty

jestem z pewnym chlopakiem, w sumie uklada nam sie dobrze i nie moge powiedziec z jego strony ze nic do mnie nie czuje , bo ciagle mowi ze zmnie kocha... tylko ze wlasnie mowi .. Mialam dzisisaj taka sytuacje lezymy w lozku i sie zaczelismy kochac, nie bede opowiadac szczegolow , w kazdym razie srodek akcji , ja otwieram oczy , tzn. popatrzylam na niego a ten sie gapi w telewizor ....:/ nno kur... nie musze chyba mowic jak sie poczulam , i to nie jest wcale tak ze jestem jakas brzydka , mam powodzenie i naprawde nie musze nikogo do tego zmuszac, nie musze chyba mowic jak bardzo mi przykro , kazalam mu wyjsc i tak mysle co mam dalej zrobic

Gość jfinibfgibn
Obiektywnej???????? prosze bardzo!! zaraz ci tu napisza ze jestes gowniara ale ale.. mialam taka sama akcje,obydwoje nadzy ,ja pieszcze go a tu widze ze on wlepia oczy w tv ..sciszony byl tylko jakis film lecial powiedzialam mu co czuje ,bylismy ze soba razem dalej juz nie jestesmy bo mialam wrazenie potem ze zmusza sie do seksu ze mna

dziekuje za odpowiedz Tez tak wlasnie sie poczulam, mamy po 23 lata wczesniej nigdy nie mialam takiej sytuacji, jeszcze powiem ze to nie jest tak ze kochalismy sie juz 10 raz tego dnia i mogl byc znudzony . nie kochalismy sie od tygodnia , najgorsze jest to ze on ciagle mi mowi ze mnie bardzo kocha , ze go bardzo pociagam itd. a to ze sie kochalismy to wyszlo z jego inicjatywy .Wiec juz nie wiem w co mam wierzyc .

Gość wszystko moze sie
Kocha cie moze akurat cos zajebistego lecialo-np plebania

Gość uwielbiaczka
a ty mialas zamkniete oczy to tak jakbys tez byla daleko myslami od tego sexu, to se facet chociaz film obejrzal ;/

Gość turkisia
Ale Ty wyolbrzymiasz. Ja gdy miałam podobną sytuację z moim (lecial akurat wyścig F1) wzięłam to żartem: "już nigdy nie będziemy się kochać przy włączonym telewizorze... hehehe" :)