Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość feromonek

ktoś używa feromonów?

Polecane posty

Gość kicha mówisz
:o

Gość biedna Marta ze wsi Łopatki
a ja znam jednego Romona i fajny całkiem. na końcu wsi przy studni mieszka

Gość feromonek
Myrevin to działa i to z dobrym efektem

--> feromonek Za wikipedią : {Ludzkie feromony Występowanie feromonów u ludzi jak dotąd nie zostało w pełni potwierdzone, choć istnieją pierwsze doniesienia o istnieniu tego rodzaju związków. Jak dotąd istnieje na ten temat kilkadziesiąt doniesień naukowych. Najlepiej przebadany przypadek prawdopodobnego istnienia ludzkich feromonów został opublikowany przez zespół Marthy McClintock, który opisał badania sugerujące, że synchronizacja cyklu miesiączkowego w grupach kobiet, zamkniętych w więzieniu jest regulowana poprzez emisję dwóch feromonów, których struktury chemicznej nie udało się jednak ustalić. } A więc co ty na to ignorancie ? Co działa wg ciebie ? Mit nie potwierdzony naukowo ?

Sorry, ty nie jesteś ignorantem. Ty jesteś naciągaczem handlującym niby tymi feromonami. ;)

Ciekawe co tak naprawdę zawiera zakupiona na allegro buteleczka z rzekomymi feromonami.. :D:D:D Mocz ?

Gość feromonek
każdy człowiek wydziela feromony pocztaj glębiej w necie jak sie przekonasz to zaczniesz uzywac. Nie jestem żadnym naganiaczem ze sklepu.

rFeromonek za przeproszenie nie pierdol głupot. Bo to jest głupota co piszesz. Potężne firmy chemiczne nie potrafią wyodrębnić czegoś takiego jak ludzki feromon a jakiś handlarzyna z allegro posiadł wiedzę co to za substancja chemiczna ? :D:D:D Ba tam firmy bad tym pracowali nawet nobliści i nic jak dotąd. Napisz coś jeszcze pośmieję się. ;)

to ja mam chyba naturalnie silne feromony , bo nigdy nie dostałam mandatu , ani nawet punktów , choć zdarzyło się bez pasów , bez świateł i bez dokumentów jednocześnie :-P :-D

Ooops... nie pomyślałem. Masz absosmerfną rację. Możesz sama wydzielać feromony.. nie pomyślałem o tym za co cię przepraszam.. :( :P

Gość gość
Osobiście używam feromonów ze sklepu pherowin.pl i w pełni moge je polecić. Widzę zdecydowaną różnicę w postrzeganiu mojej osoby przez kobiety. I to zmianę oczywiście na plus.