Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość meg178

Pomocy- Lublin

Polecane posty

Gość meg178

Witam. Mam spory problem, otóż za parę tygodni idę na wesele i szukam bardzo dobrego i kompetentnego fryzjera z Lublina. Kłopot w tym, że wesele jest w niedzielę i większość salonów fryzjerskich jest zamknięta, no może z wyjątkiem tych w centrach handlowych tyle, że tam jest strasznie drogo a mnie raczej nie stać na to, żeby za samą fryzurę płacić ok 150 zł. Może znacie jakiś dobry salon, otwarty w niedzielę i w miarę niedrogi? Albo same kiedyś poszukiwałyście fryzjera, który zechciałby Was uczesać w niedzielę i nie wziąłby za to jakieś niebotycznej sumy? A może drogi czytelniku sam jesteś fryzjerem i chętnie uczesałbyś kogoś w niedzielę ( w ramach dodatkowej praktyki ;P )?? Dodam tylko, że taki sam problem ma moja mama i siostra więc potencjalny fryzjer nie musiałby się fatygować do pracy tylko dla jednej głowy ;P. Jeśli znacie kogoś takiego to bardzo proszę dajcie znać. Pozdrawiam ;D

Gość uparyra
Znam bardzo dobry zakład fryzjerski, nigdy nie wyszłam stamtąd nie zadowolona, nigdy! ceny do istniejącej tam jakości są nie za wysokie, niestety jest on w Zamościu! więc ci nie pomogę:(