Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asteria

czy brać następne opakowanie

Polecane posty

Gość asteria

Cześć dziewczyny, mam pytanie, czy może orientuje się któraś, jeśli bralam dwa opakowania pod rząd novynette czy mogę wziąść trzecie nadal nie robiąc przerwy?

Gość upupup
lepiej nie.... mi ginekolog mowila, ze wiecej niz dwoch kolejno opakowan nie nalezy przyjmowac ;)

Gość asteria
szkoda:) właściwie to nie na ręke mi teraz by mieć okres:). A mówiła co może się stać gdyby więcej opakowań zażyć

Gość a jak przyjdzie czas na
dziecko to będziecie się dziwić dlaczego nic nie wychodzi i że to wszystko przez tabletki... Dla własnego widzimisię robicie sobie krzywdę na własne życzenie

mam na mysli, że hormony to nie cukierki...

wszystko można. Można i 10. Tyle, że w momencie rezygnacji z tabletek okres może nie pojawić się wcale... Ale to nie mój problem. Zawsze była mowa że w razie konieczności można przesunąż krwawienie z odstawienia o kilka dni. Wygląda na to, że niektóre zamiast kilka DNI robią to kilkoma OPAKOWANIAMI. Hormony płciowe są jednymi z najważniejszych dla kobiety, ale niektóre bawią się nimi dla własnej wygody, głupoty, i nie wiem czego jeszcze. A potem płacz... Ale w końcu nie każdy musi mieć dzieci