Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czubatka

Mój facet się nie myje za często / a Wasi?

Polecane posty

Gość czubatka

Kurde, zauważyłam, że mój facet nie dość, że chodzi 3 dni w tych samych majtkach to jeszcze nie byje zębów wieczorem, rano, jak się goli czyli w sumie co 4 dni, kapie sie raz w tygodniu, do lozka jak idzie spac do tlyko sciaga ubrania, skarpetki wali w kąt i tak sie kladzie, bez mycia ani nic...i sie jeszcze przytula i pałcha takim oddechem i jeszcze sexic sie chce taki brudny. Kurde, jak mu powiedziec, zbey sie nie obrazil ani co, zbey kurde jakos sie myl czesciej? no rano jeszcze zebow mozna nie myc, w koncu ciagle sie cos jje czy jak, ale wieczorem? po calym dniu żarcia , mieso miedzy zembami i isc tak spac i czekac, jak sie to wszytsko miedzy zembami rozklada? w morde :o

Gość olunia1
mój też nie myje zębów i ma bardzo brzydki zapach ciała okropny gdzie ja miałam oczy

Gość czubatka
no a moj wlasnie nigdy nie capił niczym okropnym, nie myje sie codziennie a jakos nigdy nie czulam zeby capil potem albo mial brudne nogi...zeby zebami, ale reszta zawsze jakos...pachniala...tyle tylko, ze sie czesto nie myje...

Gość alaaaaaaa19
moj naszczescie zeby rano i wieczorem myje i czasami w ciagu dnia.a prysznic bierze codzienie

Gość szczerba
Moj sie tez nie myje za czesto, ale raz na 2-3 dni go wyganiam. jedno czym sie wytresowal, to wie, ze bez prysznica nie ma laski

Gość kajko i kokosz
moj na szczescie kapie sie codziennie albo nawet 2 razy dziennie i zawsze jest czysciutki, ale przedtem spotykalam sie z innym i tamten tez nie palil sie do kapieli, nie mieszkalismy razem, ale czasem spal u mnie i nigdy nie bral kapieli, nawet jak wrocilismy brudni z imprezy, tylko ja szlam sie kapac :( Miedzy innymi to byl powod, dla ktorego juz nim nie jestem.

Gość POPIERAM PRZEDMOWCZYNIE
MASAKRA!!! I WY SIE Z TYMI BRUDASAMI BZYKACIE??? CALUJECIE?? OBRZYDLIWOSC :/