Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość igorex1994

jak mam udowodnic dziewczynie ze ja kocham???pomocy

Polecane posty

Gość igorex1994

siemka...mam na imie igor i mam 14 lat juz mi idzie 15...zakochalem sie w dziewczynie w moim wieku.zapytalem ja czy bedzie zemna...zgodzila sie ale na drugi dzien zmienila zdanie i zerwala...przed zapytaniem sie jej czy zesoba bedziemy bylismy lepszymi przyjaciolmi niz np teraz...spedzam z nia czas jak gdizes idziemy z przyjaciolmi i w szkole z nia rozmawiam bo jestesmy z tej samej klasy...ostatnio z nia pisalem smsy i powiedziala mi ze niejestem jej obojetny i ze ona niewiezy w to ze ja kocham bo wie o moich innych zwiazkach z dziewczyna i jej zdaniem bylo duzo tych zwiazkuw...powiedziala mi ze mam jej udowodnic ze ja kocham...zapytalem jej jak mam to udowodnic a ona na to ze sam musze pomyslec jak jej to udowodnic...na drugi dzien jak skonczylismy ze soba pisac spotkalismy sie i poszlismy do miasta ale ona zobaczyla dwuch ladnych chlopakuw i przy mnie gadala o nich swojej przyjaciolce...niewiem czemu gadala cos o tamtych chlopakach ze jej sie podobaja jak dobrze wiedziala ze mi na niej zalezy...?jak mam jej udowodnic ze ja naprawde kocham i jak zrobic na niej wrazenie???pomuzcie mi prosze bo niewiem co robic

Gość poćwicz ortografię
może twoje błędy w tych sms-ach ją odstraszyły?

Gość kiwwi
O tych chłopakach gadała bo chce Ci na zazdrość podziałać. Baby to sadystki :P