Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewka12102

mam dziwny cykl nie wiem co robić

Polecane posty

Gość Ewka12102

od dwóch mies dzieje się z moją miesiączką coś dziwnego w tamtym mies nie miałam jej wogóle więc myślałam że ciąża 100% ale zrobiłm test i wyszedł negatywny ze wcale mnie nie uspokoił poszlam do ginekologa, dostałam zastrzyk na wywołanie nie pomógł za tydzień dostałam drugi i ten poskutkował ale od momentu wzięcia tego zaszczyku mineło już 11 dni a ja codziennie krwawię tak z rana i po południ trosze nie duzzo ale jednak , jutro znów idę do tego lekarza ale jakoś wogóle nie jestem przekonaa do niego , bo w zasadzie on tak jak ja zaufał tylko estowi nawet dobrze mnie nie zbadał na pięć wizyt tylko jeden raz mnie obejrzał, boę się że coś może być nie tak , a co jeśli byłam w ciąży a tymi zastrzykami on wszystko popsół czy to możliwe pomóżcie proszę bo ja nigdy jeszcze przez coś podobnego nie przechodziłam.

Gość hym...
zmień ginekologa............i nowemu wszystko wytłumacz co i jak :)

Gość hormonek
Zbadaj hormony i zmien ginekologa. Moze masz stres lub sie odchudzasz ? Bierz tabletki, to nie bedzie strachu. Ja bralam 3 lata - przede wszystkim na uregulowanie okresu. Mialam co 2, 3 miesiace -masakra. Zrobilam przerwe od tabletek na plo roku. Dzis nerwowa czekam na okres, spoznia sie 11 dni juz. W ciazy na bank nie jestem. Jednak bez tabl nie da rady. Zycze zdrowka i nie przejmuj sie. Zabezpieczaj sie na drugi raz:)