Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marysiaaaaaa

pomóżcie mi zrobić dzienniczek z praktyk w banku

Polecane posty

Gość Marysiaaaaaa

Co ja mam tam wpisać? Moze ktos pracuje w banku i może mi pomoc?:(

Gość Marysiaaaaaa
upupupup

ja studiuje na innych kierunkach, ale zazwyczaj wspisywaalm tam, to co robiłam każdego dnia, nie widze problemu:|:O

Gość nowlasniewlasnie
no i wlasnie takie sa te praktyki. czlowiek idzie i kaza mu robic kawe itp, a pozniej kazdy zastanawia sie co wpisac....

Gość Hanyssssss
08.30 Piję kawę 08.45. Dolewka 08.55 Robię kawę koleżance 09.15 Omawiamy z koleżanką nową torebkę szefowej 09.30 Po kryjomy robię sobię palcówkę pod pulpitem Czy to takie trudne?

Gość uioor
miałam praktyki w sądzie i pododnie jak ty robilam pare rzeczy na okrągło. ale poprosilam te babeczki żeby wypisały mi fachowe nazwy rzeczy które mogłam robić a nie robiłam i wykorzystałam je w dzienniczku.w koncu nie nie jest powiedziane ze na praktykach musisz ciągle robić inne rzeczy. możesz nazmyślać, nikt tego nie sprawdzi.

Gość nowlasniewlasnie
moj chlopak mial praktyki, jako informatyk, tylko ze on tam mial zajmowac sie siecia czy czyms innym, a kazali mu myszke wymienic, drukarke podlaczyc, itp. i co on niby mial wpisac w dzienniczek?nazmyslal i po sprawie, tlyko ze zmyslac tez jest ciezko.

Gość nowlasniewlasnie
taka prawda! jak zobacza ze masz wpisane, np ze robilas kawe, czy cos to nikt ci praktyk nie zaliczy

nie wiem, ja nie musiałam zmyślać, u mnie było tak, że naprawde kawe robili sobie sami przełożeni, opiekunowie praktyk, a my w tym czasie robilismy ich robotę nie twierdze, że czasem nie miałam dość, ale przynajmniej później nie załamywałam rąk nad dzienniczkiem

Gość uioor
nie oszukujmy sie ! praktyki to ściema! na praktykach jest sie wykorzystywanym i robi sie rzeczy które te zagrzybiales baby nie lubia robić lub im sie nie chce.nie wyniosłam nic z praktyk. szkoda gadac. a te dzienniczki to także wielka jedna ściema! bo co niby napisać?jak nie nazmyslac..

Gość uioor
no własnie....praktyki...

no owszem, ja tez byłam wykorzystywana, aczkolwiek jednak do robienia tego co miałam robić, tylko w nadmiarze, ale wolałam to niż parzenie kawusi czy coś

Gość Emil Wąskowicz
Wystarczy przecież obciągnąć komu trzeba i żadnych bzdetów pisać nie trzeba ...

A u nas praktykanci dostają konkretny projekt nad którym pracują przez miesiąc, zdając raporty w międzyczasie z postępów. Nikt nigdy nie narzekał a wręcz przeciwnie. A kawę każdy robi sobie sam.

Gość uioor
a wam tylko w głowie... nie można normalnie podyskutować, pogadac bo zawsze sie ktoś taki narafi....;/