Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy fioletowe gacieeee

Czy fioletowe spodnie, ale nie rurki są modne???

Polecane posty

Gość uuuuuuuuuupppppppppp
chce Wasze zdanie poznac :)

Nie wiem, ale też się nad tym ostatnio zastanawiam :p

Gość blackcat
ostre kolory (o zgrozo zestawione we wszystkich możliwych konfiguracjach) już są passe ;) Jesienią modne są kolory głębokie, wyraziste ale stonowane (śliwkowy, ciemna zieleń, brązy, bordo itp). Takie spodnie ostatecznie można nosić ale z rzeczami stonowanymi (szarości, ponadczasowa czerń itp). Chociaż pojawia się pytanie czy koniecznie chcesz nosic spodnie które ma 80 % dziewczyn w Polsce (bo "były modne") i pewnie jesienią tez będą je nosić bo w końcu skoro leżą w szafie to szkoda by się marnowały :P Mi osobiście się NIE podobają :)

Gość wwiikkttoorriiaa
No raczej dziwne zeby wszystkich bylo stać zeby co chwila wymieniać calą agrderobę bo zmienia się moda... Uważam że te spodnie z linku wcalenie są tandente, wystarczy ubrać do nich coś fajnego a nie jak modelka odstroić się jak tandetna kurewka. NA dodatek wychodzi na to że musze być nie modna tej jesieni skoro modne są kolory stonowane a mi jest w takich niezbyt ladnie i zawsze kupuje ubrania w żywych, wyrazistych kolorach.......

Gość moze ktos jeszcze wyrazi swoje
zdanie? :) mi się podobają chyba właściwie to sama nie wiem ;) coś w nich jest, ale z czym je nosić hmm

A mi się w sumie podobają te spodnie, oczywiście nie w wersji zestawu jaki prezentuje modelka :p ale jakas fajna bluzeczka np. czarna plus czarne buciki i bylo by fajnie.