Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość loluniaa17689

jestem dla niego mało atrakcyjna?

Polecane posty

Gość loluniaa17689

..moj chlopak stwierdzil ze jestem grubaa...:| nie dziwie sie bo do szczuplych nie naleze...mam grube uda duzy tylek z celulitem i duzy gruby tylek... jest ze mna mimo wsyztskoo i mowi ze mnie kochaa... ale nie wiem czyy chce sie z nim kochac skoro jestem dla niego malo atrakcyjnaa...boje sie ze cos nie wyjdzie...a jestem dziewica..prosze doradzciee..

Moj męzyk tez w zartach stwierdza, ze jestem grubasssska :P Nie obrazam sie na niego ;) Powinnas zaakceptowac siebie - wtedy inni tez widza cie w pozytywnym swietle ;)

Gość loluniaa17689
a jesli po sexiee coss powie na moj temat?? boje sie tegooo... hmmm..mowil ze powinnam schudnacc...;/

kurcze, mnie facet nigdy nie powiedzial, zebym schudla. Teraz rozumiem twoje rozterki ... :O Jesli sie boisz, zastanow sie wiec, czy warto. Zwiazek powinien wygladac na wzajemnej akceptacji. A dlugo jestescie razem?

Gość loluniaa17689
wiesz co sama nie wiem..:| onn lubii zartowacc czestooo alee nie wiemm czy akurat wtedy zartowal czy niee...

jak dlugo jestescie para? Z tego co piszesz, orientuje sie, ze jeszcze krotko :) Sporo przed wami! Musicie sie dobrze poznac, zrozumiec siebie na wzajem. Ja bym poczekala i nie zaprzatala mysli, co bedzie kiedy... macie czas. Moze okazac sie przeciez, ze to nie bedzie facet godny ciebie... Ja bym poczekala z decyzja o wspolzyciu. Po co masz sie denerwowac? Jesli cie nie akceptuje, to nie warto.

Gość moj facet
tez caly czas mowi ze jestem gruba ze musze schudnac ale w sytuacji intymnej jest super zadnych docinek po prostu erotyka:P

Wspolczuje ci chlopaka:-o Skoro dla niego wyglad ma najwyzsza wartosc to kim ty dla niego jestes???zamiast sie odchudzac zmien faceta na pewno masz w sobie wiele innych walorow na ktore NORMALNY kochajacy chlopak zwroci uwage:)Powodzenia!

Gość loluniaa17689
onn mowi mi ze jestem piekna i wogoleee... hmmm...moze skoroo chce sie ze mna kochac to znaczyyy zee nie bd mu przeszkadzac moja nieatrakcyjnoscc...hmm nie jestesmy dlugoo bo dopiero miesiacc..

urodzilam dziecko 4 mce temu zrzucam kil.ale fakt faktem jestem troche jeszcze przy kosci.Moj maz codziennie powtarza mi ze jestem piekna i nasexowniejsza kobieta na swiecie sexsic sie chce ze mna czesciej niz przed porodem.To jest wlasnie milosc-bezwarunkowe akceptowanie drugiej osoby takiej jakiej jest z kazda faldka tluszczu.

Mantodea ma absolutną racje. miłość to bezwarunkowe akceptowanie kogoś drugiego. Poza tym jednego nie rozumiem to albo Ci mowi że jesteś piekna albo że powinnaś schudnąć ....

Gość loluniaa17689
mowil mi ze jestem piekna przed tym jak sie starall o mniee... jak jeszcze nie bylismy razem...zee jestem fajna dupaa...ze moj tyleczek jest najseksowniejszyy..itdd...

Gość loluniaa17689
nooo ale on mowi ze mnie kochaa...hmm...nie wiem..naraziee chybaa trudno ocenic nasza sytuacjee boo jestesmy krotko ze sobaa... poczekamy zoabczymy...ale dziekujee za wasza opinie:)

Gość ile wazysz i ile mierzysz
to chyba najwazniejsze pytanie.

Gość loluniaa17689
mam odpowiednia wagee...przy wzroscie 163 waze 63 ale i tak tluszcz mi sie wylewa...waleczki...i co gorsza mam celulitiss.

taka waga to byla odpowiednia niestety z 5 lat temu :( teraz waga preferowana to 10 kg mniej od wzrostu :o poza tym skoro tłuszcz ci sie wylewa i masz cellulit to sie odchudzaj.

Gość loluniaa17689
hmmm...powiem tak;] wagee mam opowiedniaa bo robilam badania kochanie:)) sprawdzalam swoje BMI i jestt poprawnaa.. narzekamm tylko na brzuch i celulit....a celulitt nie musi miec akuratt gruba kobietaa poniewaz to dopada nawet szczuplych...

Gość oglądałyście
lae czemu się kierujecie wagą. Mam koleżankę, która waży 70 kg przy wzroście 170 i jest szczupła tylko grubokoścista. Autorko współczuję Ci faceta. Powiem tak- jeśli przeszkadza Ci coś w Twoim wyglądzie i rzeczywiście uważasz, że masz gdzieś za dużo ciałka to się odchudzaj, ale jeśli dobrze się czujesz ze sobą to zmień faceta!

Gość loluniaa17689
http://kobieta.wp.pl/kat,26231,pos,5,kalkulatorbmi.html?ticaid=16a76 wejdzie sobie na ten link i sobie sprawdzcie:] robilam to nawet u lekarzaa w gabinecie i mi potwierdzil ze wage mam w normiee...

Gość loluniaa17689
tak naprawdee to przestal tak mowicc...juz odd dawnaa... jezeli powie mi to jeszcze razz to z nim porozmawiam o tym... i wteyd postanowiee...

Gość loluniaa17689
a znacie moze jakies skuteczne tanie diety??

nie sugeruj sie kalkulatorem bmi on juz dawno sie zdezaktualizowal pozatym spoj jakie szerokie sa widelki w kategorii \"waga w normie\" a ty jestes w gornych rejonach sama napisalas ze masz duze ude i gruby tylek

Gość oglądałyście
najtańsza i najpopularniejsza to chyba - mniej żreć :) Jeśli chcesz zrzucać z brzuszka to ogranicz węglowodany, słodycze.Szybko brzuszek spada. Nie zapomnij o ćwiczeniach :) Powodzenia.

Gość loluniaa17689
Paris Pilton: czemu chcesz wyprzedzic lekarzy?? calkiem niedawno bylam..juz drugi lekarz mi too mowi...

Gość loluniaa17689
dobraa ja spadam..:] sama sobie poradzee bo widzee ze tu saa dwie inne opowiedzii i mam mentlik...ale wiem co zrobie..bay bay:* z gory dzieki:)

takie jest moje zdanie o kalkulatorze bmi lekarz patrzy na ciebie pod innym katem bardziej pod katem zdrowia, mniej pod kątem estetyki a skoro sama zalozylas taki topic, i tak sie opisalas to znaczy ze cos jest na rzeczy, prawda?