Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niesmialaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

JESTEM STRASZNIE NIESMIALA ! TO MNIE PRZERAZA EHHH

Polecane posty

sluchajcie mam problem :(niedlugo ide do pracy ,poraz pierwszy ! mam byc konsultantka w dziale kredytow w banku ! niestety mam problem ,ktory przsladuje mnie juz od dziecka :( szczerze powiedziawszy jestem dosc niesmiala i nie potrafie w wiekszym tlumie ludzi sie wypowiadac :( natomiast w swoim gronie jestem dusza towarzystwa :( a gdy chodzi juz o nowe osoby,to zmieniam sie nie poznania :( ale niestety pracy innej dla mnie nie bylo ,a jestem zmuszona juz pracowac ! tzn.bardziej z wlasnej inicjatywy ... i problem polega na tym ,ze dosc czesto robie sie czerwona :( gdy ktos mnie zgasi czy cos :( na dodatek placze mi sie jezyk i gada jakies poprzkrecane slowa :( czy ktos ma na to rade? co zrobic,zebym sie czerwona nie robila ?moze sa jakies lekarstwa?? pomozcie, bo praca juz niedlugo :(

Poradzcie mi cos ,ehh .... Naprawde to jest krepujace ;/

Haris Pilton -Hahaha nie dzieki ;D Chociaz hmm duze uklony dla Mireczka ;]

z czasem Ci przejdzie:) wyrobisz sie, bierz cos na uspokojenie najwyzej

Gość zws
mysle ze bedzie ok najwyzej na pytanie ile mam na koncie uderzysz w ryk albo wytlumaczysz klientowi (piszac na kartce) ze nie masz smialosci obliczyc mu jego zdolnosci kredytowej nade wsyzstko normalne jest natomiast walenie w klawiature tipsami, kiedy klient juz siedzi i czeka na powitanie. wiec do tego spokojnie mozesz zawsze sie uciec :)

Gość Artur Borubar
Nic to nie poradzisz, życie Cię nauczy, ale stresu trochę to będzie kosztowało, choć tak naprawdę to nie ma czym się stresować. Na Twoim miejscu specjalnie zabierałbym głos publiczne, zmuszał się do tego i trenował, oczywistą oczywistością jest to, że trzeba jeszcze mieć coś do powiedzienia, a nie paplać bez skladu i ładu;).

c.r.e.a.m _ mi tez go szkoda :( a te dziewuchy z widowni jak sie z niego smialy ;/ dorosle i powinny go zrozumiec ,przeciez mutacje dopiero bedzie przechodzil ...a mimo wszystko wielkie brawa dla niego za odwage :) Artur Borubar -ale czy moge cos zrobic ,abym sie nie robila czerwona :( ?? czuje wtedy ,ze plone i to najbardziej mnie kompromituje :( Tamari - mam nadzieje :(

Gość zws
nie widzialam tego wczesniej dlaczego szkoda? dal sobie rade nie tylko z wystepem ale tez ze zla ocena talentu nie ma jak 90 procent osob

Gość Artur Borubar
W sumie z czerwienienia człowiek wyrasta, więc to też pewnie minie, nie martw się nic po dwóch tygodniach pracy będziesz inną dziewczyną, klienci Cię naprostują;).

Artur Borubar - oj mam nadzieje ,bo to jest takie krepujace ,ze szok :( i najlepsze jest to ,ze nikt z moich znajomych mi nie wierzy ,ze ja przy obcych ludziach ,gdy jestem sama ,tak sie zachowuje niesmialo :(ale po prostu strasznie sie wtedy stresuje ,gubie jezyk ;/