Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marzenakaja

Ciąza?

Polecane posty

Gość Marzenakaja

Kochalam sie ze swoim narzeczonym najprawdopodobniej były to dni płodne,kochalismy sie bez zabezpieczenia(stosunek przerywany),po 14 dniach dostałam okres w 24 dniu cyklu!! zawsze miałam cykle regularne ok 28 dni.Co dziwne brzuch mnie wtedy tak bolal(nigdy nie mam bolesnych miesiaczeg)musiałam zażyć 2 apapy i ketonal 100,i nic nie pomogło.OD jakiegoś tygodnia mam dziwne bóle,skurcze brzucha,brodawki mi pociemniały,otoczka brodawkowa tez -prawie nigdy nie była widoczna!!,mam dziwny śluz biały,lepisty.Wczoraj ok.1 w nocy miałam mdłośći,i ciagle chodzilam siusiu-bolal mnie dodtakowo brzuuch,nie wiem czy to nerki czy jajniki. W czwartek idę do lekarza,ale mam watpliwosci bo ten okres był w miare normalny procz bolu,nigdy nie miewam obfitych okresów więc ten też był dosć skąpy. Proszę o wypowiedzi doświadczonych kobiet,Czy któraś z was miała w miarę normalny okres a okazało się ,że jest w ciązy. Nie myślcie ze jestem jakąs zrozpaczona nastolatka która boi się,że wpadła bo tak nie jest.

Gość zas ty wez prosze cie

Gość zas ty wez prosze cie
idz do lekarza w ten czwartek i potemnapisz czy jestes w ciazy czy nie a nie pytaj glupio

Gość hgghghgj
sluchaj no bywa ze nawet do 4 miesiaca kobieta ma krawienia- niezbyt obfite i jest to normalne. zrob test-bedziesz pewna

Gość Antii
no tak test i po watpliwoasciach;p