wieczorową porą bywam czasami 0 Napisano Wrzesień 22, 2008 kolezanka chce mi taki odsprzedac, mi sie pdooba napis, zabawny no i ogolnie fajna bokserka. a co Wy o nim sadzicie? nadaje sie na jaks imprezke? http://www.allegro.pl/item438019668_terranova_nowa_your_boyfriend_rozm_m.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość freequa Napisano Wrzesień 22, 2008 fajny top hehe :D ja bym go wziela :D i do tego tani ;) chyba ze Twoja kumpela chce wiecej kasy za niego to kup na allegro :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Brzydula Bety. Napisano Wrzesień 22, 2008 a za ile chce Ci sprzedac, fajna koszulka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hncb n Napisano Wrzesień 22, 2008 a co znaczyten napis bo nie zam ang? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kasia2020 Napisano Wrzesień 22, 2008 Jak na 10 zł myślę, że jest okej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wieczorową porą bywam czasami 0 Napisano Wrzesień 22, 2008 chce 15 ale jest nowy, nie wiem ile w terranovie buy kosztowal. myslicie ze moge zalozyc go na jakas imprezke, ze kolezanki nie beda zle i obuzone napisem ?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość freequa Napisano Wrzesień 22, 2008 jak nie sa jakies powazne to nie :P a poza tym bez przesady przeciez to jest smieszny napis a nie ze jakis chamski czy cos :P mysle ze na impreze jest ok :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wieczorową porą bywam czasami 0 Napisano Wrzesień 22, 2008 dzieki :) mam nadzieje :) wiec chyba sie zdecyduje... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja tzsz Napisano Wrzesień 22, 2008 ja widzialam zajebista koszulke, tez biala prazowana bokserka PRZOD... I like good boy .......TYL... but I love bad boy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wieczorową porą bywam czasami 0 Napisano Wrzesień 22, 2008 O kurcze !!! to rzeczywiscie zajefajna mi ostatnio podobaja sie takie bokserki z nadrukami i smieszne koszulki mimo ze mam 20 lat na taki fajny napis o jakim piszesz tez bym sie skusila :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość freequa Napisano Wrzesień 22, 2008 hehe tez dobre :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wieczorową porą bywam czasami 0 Napisano Wrzesień 22, 2008 a gdzie widzialas w sklepie czy na allegro? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja tzsz Napisano Wrzesień 22, 2008 w szamteksie ;) ale nie wzielam bo byla na mnie za duza a teraz zaluje :( moglam komus sprzedac albo zwezic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość yyyyyyyyyt Napisano Wrzesień 22, 2008 no ja chetnie bym kupila! kurde ze w szmateksie sa takie fajowe rzeczy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach