Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieuświadomionaaaa

jakie jest prawdopodobieństwo ?

Polecane posty

Gość nieuświadomionaaaa

Mając dni płodne współżyłam z moim facetem, był to jednak stosunek nie do końca, sam wytrysk był już na zewnątrz w tym samym dniu odbyliśmy drugi stosunek po wcześniejszym umyciu się. W sobotę w 29 dniu cyklu dostałam okres tzn. poplamiłam przez jakieś dwie godziny i koniec. Czy ja moge być w ciąży???

Gość boje_sie
Możesz być w ciąży. Nie powiem Ci jakie procentowo szanse, ale naprawdę są. Stosunek przerwany to marna forma antykoncepcji... Na początku ciązy okres tak własnie wygląda. Lub nie ma go wcale. Ale spokojnie, dzieci nie robi się tak łatwo.. Zrób test, a póżniej panikuj.

Gość nieuświadomionaaaa
wiele razy mi sie udawało, najbardziej niepokoi mnie to skąpe krwawienie. Czy w 32 dniu cyklu przy braku miesiączki można juz zrobic test ciążowy , czy bedzie wiarygodny? i czy koniecznie trzeba z porannego moczu?

Gość duze
bardzo duze 77.63%

Gość nieuświadomionaaaa
wystarczy mi to 77 a ta coma 63 zupełnie mnie dobiła :( dziś już późno na test ale jutro z samego ranka gnam do apteki po test.

Gość duze
no ale kto ci napisze tak naprawde jakie moze byc prawdopodobienstwo? jesli dni plodne to duze, nie doszedl w srodku, zmniejsza sie, dwa razy zwieksza itd nikt ci nie napisze jakie prawdopodobienstwo, sama powinnas wiedziec ze w takich okolicznosciach jest duze, i zamiast tu pisac isc do lekarza albo do apteki po test

Gość nieuświadomionaaaa
tak masz rację, sama wiem że duże, nie wiem dlaczego założyłam temat, spodziewałam sie że ktos pocieszy napisze nie martw się , nie ma takiej mozliwości i temu podobne. Dziękuje jednak za szczerość i chęć odpowiedzi. Powiedzcie mi tylko czy test to mogę z moczu późniejszego niż poranny, czy ten ranny w słoiczek i do lodówki a potem do apteki po test? i za kilka godzin oznaczyć?

Gość duze
moge cie pocieszyc i napisac nie martw sie wszystko bedzie dobrze, dziecka nie bedzie, A co jesli bedzie? jest dosc duze prawdopodobienstwo ze mozesz spodziewac sie za 9 miesiecy malej kruszynki na swiecie, wiec warto to wziac pod uwage i pocieszac(oszukiwac) sie postami w stylu wszystko bedzie ok. I nie miej mi za zle tego co tu pisze, bo rozczarowanie boli bardzij niz krytyka

Gość boje_sie
Bez przesady, że jest duże... Nie straszcie jej... Dzieci się tak łatwo nie robi, powtarzam. Trzeba mieć dużego pecha żeby z takiego 'jednego razu' była dzidzia.. Ja spałam z moim chłopakiem totalnie bez zabezpieczenia w dni płodne i skończyło się na ogromnym strachu ( 9 dni spóźnienia okresu, pozytywny wynik jednego testu - fałszywy)

Gość nieuświadomionaaa
Własnie zrobiłam test wynik negatywny, jednak mocz nie był poranny, @ nadal brak.

Gość nieuświadomionaaa
karolcia poczekam jeszcze pare dni na @ jak jej nie będzie to wybiore się do lekarza. W tej chwili najwazniejsze jest to ze sie uspokoiłam, bo ciążą skomplikowałaby moje plany zawodowe . Pozdrawiam