Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sandra3798

Problem przyszłem mamy - proszę o poradę

Polecane posty

Gość Sandra3798

Cześć koleżanki wita przyszła mama - mam problem prosze o radę. Mam 37 lat i od 5 lat jestem wdową. Na początku było cieżko, ale 2 lata temu spotkalam fajnego faceta 32 lata. Od roku jesteśmy po ślubie i mieszkamy w 3 z moim 16 letnim synem. Szczesliwie oczekuję 2 dziecka, jestem pod koniec 7 miesiąca. Poniewaz mój mąż jest potografem zrobiliśmy sobie takiego Ciężarnego PlayBoya w formie kolorowego magazynu. W sobotę maz wyjechał na weekend do swoich rodziców. Ja kładoc się spać zrobiłam jak zawsze obchód domu i zauwazyłam słabe światło z pokoju syna, oglądał coś latarką pod kołdrą. Kiedy weszłam bardzo się zmieszał i ja zobaczyłam ze ogląda moje nagie ciązowe zdjęcia. Az mnie zatkało. Wiem, że w jego wieku chłopcy oglądają świerszczyki, ale cyba nie powinien oglądać moich zdjęc. Zabrałam mu zdjęcia i poszłam spać. Rano syn wyjezdzał na wycieczkę i wraca we wtorek. Muszę z nim porozmawiać tylko nie wiem jak się do tego zabrać, jak zaczac.Nie chce w to mieszać meża, zeby nie zrobił synowi awantury. Dotychczas nie miałam problemów wychowawczych z synem. Moze macie jakiś pomysł, proszę o rade

Gość one two one two
prowokacja. marna - tak na marginesie

wierze,ze tak moglo byc....widac to go zainteresowalo...nie widze w tym nic zlego...mozesz sie z tym zle czuc,ale on najnormalniej w swiecie jest ciekawy...chyba najlepiej byloby mu kupic magazyn erotyczny,zeby zas mu raczka nie siegnela po twoje zdjecia

myślę że to zwykła ciekawość nastolatka. postaw się w jego skórze pewnie też byłabyś ciekawa gdybyś znalazła coś takiego jednak to różni nas od młodzieży że potrafimy powściągnąć naszą ciekawość

Gość KINga.../
nie wiem co ci poradzi