Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

elebele

Oszalałam...

Polecane posty

Od 2 miesięcy jak rano stoje na przystanku (przed 7) codziennie przejeźdza koles- pracuje niedaleko. Zawsze sie na mnie gapi, odwraca sie itp. Na początku strasznie mnie to wkurzało bo gapił sie bardzo oscentacyjnie. Kilka dni temu, jak przejechał i sie odwrócił nasze spojrzenia spotkały sie i od tamtego czasu nie moge przestac o nim myśleć!! Gość nie jest przystojny ani nic i w sumie nie wiem dlaczego sie tak dzieje ale cały czas o nim myśle, nie moge sie doczekac tego ranka kiedy bede stała na tym przystanku a on bedzie jechał... Chyba konkretnie mi odbiło...

Gość zapytaj mnie
ile masz lat? zadadaj do niego

20 lat. Jak mam zagadac jak on jedzie samochodem a ja na przystanku stoje ? ;/

Gość Fściekła pomerańcza
zboczeniec jakiś może. Uważaj!

Gość zapytaj mnie
pokaz mu cycki to sie zatrzyma

Gość Fściekła pomerańcza
'zobaczysz co się wydarzy' brzmi bardzo złooowieszczoo :P

wiem ze pracuje niedaleko, tylko ze w fabryce mebli takze pewnie gdzieś na hali, pojde pod pretekstem zamwienia szafy i co powiem ze chce wejsc na hale zobaczyc jak je robią[ ;|] Niezły ubaw macie a ja załamana jestem

stan raz z plakatem na ktorym bedzie napisane "porozmawiajmy" :D a tak na serio to usmiechaj sie do niego, wtedy to on zagada, jak to wyglada zeby dziewczyna zabiegala o wzgledy kolesia????? moim zdaniem nie wypada, ale usmiechnac sie mozesz :)

Przecież on nie przejeżdza 5km / h swoją limuzyną tylko pocina do roboty z V=50km/h to trudno się do niego uśmiechnąć przez 2s. Pomysł z "wizytacją" niezły, ale trudno będzie przejść od zakupu szafy do podrywu stolarza :classic_cool: - "a to ja zostanę z tym panem on mi wszystko pokaże taki sympatyczny on CI jest ;) "

Przejezdza moze z 20 km/h czesto zwalnia jak mnie widzi a pozatym droga do jego pracy jest zaraz za przystankiem to musi zwolnic bo skreca

Gość lkjhgf
jak mu sie podobasz to wykombinuje cos! np.bedzie czekal na przystanku:D