Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona chyba zwariowała

wiązanka z pelargonii?!

Polecane posty

zy to normalne? narzeczona taką chce!

Gość patillllll
no jak ona chce, mi ten pomysł sie osobiscie nie podoba wolę inne kwiaty a pelargonie to takie balkonowe kwiatki ale jak chce może widziała gdzies taki bukiet i jej sie bardzo spodobał ?

pytalem czy ma jakies fotki takich wiazanek i powiedziala ze nie! ja sobie tego nie wyobrazam, mi z tego butonierke chce zrobic, a wszystko po to zeby bylo ORYGINALNIE!

no tak orginalnie to może i tak bo nikt z takich kwiatów nie robi bukietów.......szukałam i nie mogę znaleźc mi sie ten pomysł nie podoba i pelargonie nie są za bardzo wytrzymałe

no widzisz... ja nie moge jej przetlumaczyc zeby wybrala jakies inne kwiaty, juz mam dosyc tych jej pomyslow

pokaż jej coś innego zaproponuj to co tobie się tez podoba bo pelargonie nie wiem czy sa takie wytrzymałe myślę że płatki z kwiatów szybko odpadają i bedzie to mało ciekawe.......mozna wybrac jakieś ciekawe kwiaty lilie, eustomy, czy może kilka kwiatów polnych dołozonych też moze byc fajne. Pelargonie to bardziej pospolite i balkonowe niż orginalne

pokazywalem jej kilka roznych bukietow a ona tylko swoje, do tego pelargonie maja byc takie odblaskowo czerwone, juz widze jaki bedzie placz jak jej sie kiecka pobrudzi, bo pelargodnie przeciez strasznie brudza... nie mowiac o tym ze to nie pasuje do jej sukni....

Gość a ja bym tam fajną wiazankę
z pelargonii ulożyła :D Przynajmniej coś, przy czym by mi sie chcioało wysilać

Powiedz jej, że pelargonie są pospolite i zwyczajnie wsiowe, a nie orginalne. A jak się będzie upierać to trudno. Jak się nimi upaprze, albo jej płatki opadną i same wiechcie zostaną, to będzie mogła mieć pretensje tylko do siebie.

a moze zamowic w tajemnicy jej jakas inna? w koncu to ja ja odbieram... mowilem ze sa wiejskie i bamberskie, ale ona mowi ze ORYGINALNE, rozne nie, bo ania miala, kalie nie, bo kasia miala... i tak wszystko...

Lepiej nie. bo potem będziesz miał sajgon. Poza tym powiedz jej, że pelargonie śmierdzą przecie, może tym da radę ją przekonać.

no własnie fakt....juz ci nie chciałam pisac że smierdzą...sam nie zamawiaj bo chyba nie widziałeś jeszcze wściekłej panny młodej może zaprowadź ja do kwiaciarni tam myslę że jej powiedza te to głupi pomysł bo te kwiaty tak długo nie wytzrymają

mowilem tez to ze smierdza, powiedziala ze nikt wachac ich nie bedzie.. a co myslicie zeby zamowic bukiet z takich kwiatow podobnych troche do pelargonii, widzialem kilka takich i sa fajne, nie pamietam jak sie te kwiaty nazywaja... sa fioletowe albo rozowe w zaleznosci od tego w jakiej ziemi rosna.. moze znajde

Oooooooooo tak pelargonie śmierdzą po kilku godzinach wdychania panna młoda odleci.Zapach kwasu ,cytryny i cholera wie co jeszcze.Jak chce te pelagonie bo takie to będzie oryginalne to niech weżmie razem z doniczką wtedy napewno będzie ORYGINALNA.

Gość patrysiapk
pelargonia zalezy jaka jest brzydka..jest tyle odmian ;) kwiaty są wytrzymaąe napwno nie opadna;) moze wygladac np tak http://www.juniperus.pl/fotki/o93d.jpg http://www.wolski.com.pl/tapety/wolski_pelargonia_1024x768.jpg http://www.vitroflora.com.pl/newsletter/8/pelargonia2.jpg uwazam ze to super pomysł.ktoś mowił ze smierdzą ale gipsówka też śmierdzi a czesto dodawana jest do wiąznek;)

Gość to nie sa pelargonie chyba
ja tam widze wiekszosc stroczykow

Gość patrysiapk
tam nie ma zadnego stroczylka... tam jest t z glorioza fiołek alpejski Cyclamen pelargonie bluszcz Hedera helix asparagus Sprengera

Gość patrysiapk
słuchaj ta wiązanka to nie jest tragedia;) pokaż jej tą która tam wstawiłam z ta glorozia i mysle ze moze jej sie spodobac;) jesli temat to nie prowokacja;))) ty sie ciesz ze nie chciała z wełny,albo z kasztanów;))

Gość patrysiapk
hahah miało być z bawełny;)))

ta faktycznie nie jest zla, pokaze jej, ale pewnie bedzie za malo tej pelargonii... pierwsza opcja na bukiet to byla jeszcze lepsza, bukiet z kokardek i piorek http://allegro.pl/item439257207_piekna_wiazanka_slubna_roz_przedluzona_hit.html ta pelargonie moze bym przezyl gdyby pasowala, ale z tego cow iem, mimo ze facet jestem to czerwony z rozowym wyglada kiepsko.. a suknia jest z rozowym, ja mam miec rozowa koszule...

Gość patrysiapk
jesli ty masz rózową koszule a ona rózową suknie to różówa wiąznaka w ogole odpada.. zleje sie i nie bedzie widzoczna.proponowałabym cos w bieli lub ecru;) ewelnualnie jesli lubiciek mocne kolory to róz bądz fiolet;)

pasuje kremowy i biały najbardziej więcej kolorów będzie niefajnie wygladac

nie ona nie ma calej sukni rozowej tylko z takimi kwiatami rozowymi z zielonymi listkami, ja mam garnitur złoty... wiem masakra, ale ona mi wybrala taki, wiec juz nie chcialem marudzic, ale czerwonych pelargonii juz nie przezyje....

Gość hahahahhaha co za prowokacja
:D:D:D:D:D