Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znowu jaaa

kto wie jak w photofiltre

Polecane posty

Gość znowu jaaa

zrobic cos takiego: http://plfoto.com/1636823/zdjecie.html http://plfoto.com/1636739/zdjecie.html w pierwszym zdjeciu takie kolory, i nie wiem TAKI efekt a w drugim taki kontrast swiatło-cieciowy (bo mi wychodzi jakis dziwny, jakby za bardzo prześwietlone a tu jest właśnie fajne) i cos takiego ze z tyłu jest zamazane, niewyraźne powie mi ktos jak mam to zrobić?? wiem, debil jestem:P

łoo...świetne zdjecia... Hmm...tez mam photofiltre i picase ale tak fajnie mi nie wychodzi;/ Może potrzeba doświadczenia czy cos:D

Gość sałata
znowu ty, zozolu czy jak ci tam? :D

Gość duporyj
fakt, jest to drugie prześwietlone cieni jak dodasz to nie bardzo. Nie wiem co poradzic. Czym focisz?

Gość znowu jaaa
mam canon 400D wiem, ze nie na dobry, ale nie da sie takie efektu zrobic?? zaden program nie pomoze??

Gość znowu jaaa
kurwa, nikt nie napisze??:O

Gość duporyj
ja focę fd6500 i nawet nie złe są foty

Gość znowu jaaa
duporyju, tylko mnie nie stać na nowy aparat:O wiesz ile oszczędzałam na tego:P i co, nie ma szansy na taki efekt??:(

Gość duporyj
tym sprzętem lepsze foty strzelisz niz ja swoim

Gość ahahahahaa
ja myslę że trzeba umieć przerabiać sama jeszcze nie potrafię osiągnąć takiego efektu, dodatkowo na razie mam cyfrówkę:O

Gość duporyj
obróbka też jest ważna, ale focenie też, ale najważniejsze jest światło

Gość mnie sie wydaje...
..., że coś takiego potrafi tylko profesjonalista zrobić. Sama bym chciała wiedzieć jakiego programu użyć aby zdjęcia tak wyglądały... Taki efekt chyba niewiele ma wspólnego z aparatem. Większość to Photoshop czy jakieś inne zabawki:P Aczkolwiek chciałabym wiedzieć jakiego programu użyto. Jak ktoś wie co to moze być to niech się podzieli wiedzą:P

Gość znowu jaaa
nie znam sie na aparatach:P swiatło jest bardzo wazne, najlepsze zdjecia wychodzą własnie w duzym słońcu...ale jak jest dobra obróbka, to moze byc noc a i tak swietnie wyjdzie:O kurde, tak mi sie te zdjecia podobają, taki swietny efekt, a mi wychodzi masakryczny:O

Gość duporyj
myślę że photoshop zrobił swoje

hmm cyfrówką chyba nie za wiele można bo ja też narazie nie mam dobrego sprzetu:O zalezy w jakim trybie ale w wiekszości zdjęcia wychodza sztucznie ja kombinuje już się troche nauczyłam ale to mało

Gość mnie sie wydaje...
a ten program o którym piszesz fajny jest? można ładnie zdjęcia przerobić? właśnie szukam jakiegoś fajnego programu do zabawy z fotami

Gość duporyj
od cyfrówki sie zaczyna, to dobra nuka. Ja wsiadłem od razu na lustro, tylko że analog i nie było mi łatwo. Ciągle sie ucze

Gość duporyj
ja bawię sie tylko picasa, a Wy?

Gość znowu jaaa
ja mam fotoszopa ale nie umiem sie nim posługiwac:P próbowałam miliony razy, ale zupełnie mi nie wychodzi... a jakie polecacie pozycje?? jak zdjecia wam najlepiej wychodza??

picasa, to co w temcie, foto office, gimp, mam tego w cholerę ale kombinuję, szukam różnych efektów, aha i jeszcze ściągalam triala photoshopa, powiem że całkiem niezłe, ale nie wiem już nie moge sciągnąć kolejnego chyba sa limity:O

Gość duporyj
a skąd masz photoshopa? ściągnięty?

Gość znowu jaaa
picasa sie troche ograniczony...zresztą photofiltre mało lepszy...mozna troszke wiecej nim porobic i koniec

znowu ja, nie przejmuj się ja na poczatku też nie wiedziałam o co biega jak już trochę popstrykasz to będziesz wiedziałą jakiego efektu szukasz ja się większości nauczyłam na tych prostszych programach i tak nadal szukam tego magicznego efektu ;)

Gość znowu jaaa
chłopak mojej siostry wział od kumpla:P

Gość duporyj
ja też proszę o photoshopa