Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

isobel

dobry PUDER W KREMIE lub PODKLAD I PUDER W KOMPAKCIE. POLECACIE JAKIES????

Polecane posty

Mam cera bardzo tlusta i praktycznie wszystkie fluidy/podklady zaraz ze mnie spływają. Zastanawiam sie wiec nad jakims pudrem w kremie lub podkladem w kompakcie ale takim kremowym. Bo widzialam podklad+puder w kompakcie ale sa takie suche, a ja wolabym jednak kremowy... Moze polecicie ciosik diobrek=go, bo kompletnie nie wiem gdzie i co kupic:( w rossmanie sa albo tylko fluidy/podklady albo te takie suche w kompakcie:(

dodam że zależałoby mi również zeby dobrze krył:) bo mam problem z trądzikiem:( i bliznami po nim:(

Gość revlon colorstay
jak dla mnie rewelacyjne a również mam tłustą cerę i jasną karnację. Kupiłam na Allegro bo w sklepie drogo specjalnie na wesele i jestem bardzo zadowolona, bardzo ładnie stopił się ze skórą i trzymał się całą noc kila razy tylko po tańcach muśnęłąm twarz pudrem sypkim matującym i twarz była całą noc jak po makijażu świeżo zrobionym.Polecam.

Gość upupupupu
podnisze:)

Gość miaaa...23
Puder prasowany (w rzeczywistości kompakt) Manhattan Clear :) Świetnie kryje i nie robi maski. Przetrwa na twarzy cały dzień :) Można go kupić w Rossmannie za ok.25 zł. :) Polecam :)

Gość dziękuje bardzo eh zdrowie
Manhattan clear ma swój odpowiednik w Rossmanie za 6 zł - Synergen

Gość dziękuje bardzo eh zdrowie
fajny jest Max Factor Creme puff

ale ten Max Factor to przeciez puder prasowany.mozna go uzyc na mokro,nie jestem jednak pewna jaki bedzie efekt. max factor ma rowniez w swojej ofercie kremowy puhttp://cgi.ebay.co.uk/Max-Factor-Miracle-Touch-Foundation-Natural-70_W0QQitemZ170264345510QQcmdZViewItem?hash=item170264345510&_trkparms=72%3A12%7C39%3A1%7C66%3A2%7C65%3A12%7C240%3A1318&_trksid=p3286.c0.m14der: ponoc calkiem dobry,powienien byc dostepny w pl

ja używam teraz astora takiego z pędzelkiem.Dla mnie jest ok,chociaż teraz biorę izotek na trądzik,więc skóra jest trochę miej tłusta,ale kryje dobrze:)