Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PRZYYYKRE

jakie to przykre....

Polecane posty

Gość PRZYYYKRE

jak wszystkie dziewczyny z topiku sa w ciazy to sie soba interesuje potem jak zaczynaja rodzic to przestaje ich zupelnie obchodzic co z pozostalymi co sa jeszcze w dwupaku....rozumiem brak czasu ale jak one same mialy rodzic to bylo wielkie halo....

potem bedzie zupełny brak czasu to normalne poród poług to cieżkie chwile potem trud wychowania poznania dziecka

Gość a co byś chciała
z sali porodowej pisac na forum o śpioszkach i twardnieniu brzucha?

Gość PRZYYYKRE
AKURAT NIE CHODZI O MNIE ALE O TROCHE MNIEJ EGOISMU JA URODZILAM TO MAM GDZIES CO Z INNYMI DZIEWCZYNAMI CO BYLY NA TYM SAMYM TOPIKU PRZEZ 9 MIESIECY

Gość a czy ty juz urodzilas
? ja po porodzie mialam tylko jedno marzenie - zdrzemnac sie choc na 2 godziny. Nie kazdy ma w domu kogos do pomocy. To jest naprawde stres, napiecie, zmeczenie, czesto depresja, trzeba odczekac.

po pierwsze-egoiZmu a po drugie to,ze ty masz czas na udzielanie sie na kafe to nie znaczy,ze inna tez.zreszta jakbym urodzila dziecko to nie lecialabym do kompa zaraz po porodzie...

ja po porodzie chiałam byc dla meża i synka potem mogłam wyjsc do ludzi :D teraz mam czas jak dziecko spi albo wpadnie babcia :D

Gość PRZYYYKRE
PEWNIE PRZED PORODEM WSZYSCY MUSZA WYSLUCHIWAC KAZDEGO WASZEGO BOLU BO WY JESTESCIE NAJWAZNIEJSZE ALE WY JUZ NIE KONICZNIE...

a ja urodzilam jako jedna z pierwszych i jakos zawsze chwilke zlapalam by popisac z tymi ktore byly jeszcze w dwupaku, wysluchac itd. wiec nie pisz ze wszystkie tak maja. i na marcowkach 2008 wiele dziewczyn ktore urodzily pojawialy sie i wspieraly na duchu te z brzuszkami jeszcze. wiekszosc nawet. ale prawda jest taka ze jak sie urodzi to poczatki sa trudne i nie zawsze ma sie czas na kafe. jak ma sie spokojne dziecko to mozna zajrzec, cos napisac. ale jak ma sie placzliwe dziecko to trudno zeby zamiast w koncu sie zdrzemnac leciec do kompa bo MUSISZ! pozdrawiam