Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość regulon

pco a anty

Polecane posty

Gość regulon

witam ;) pare miesiecy temu gin i endokrynolog stwierdzili u mnie pco. od wrzesnia biore Regulon [tak mi zalecil endokrynolog po obejrzeniu wynikow badan]. dzis wzielam 19ta tabletke i chcialam was kobitki zapytac kiedy m/w wystapi krwawienie po skonczeniu 1opakowania. dzien po? 2? 3? z recepty wyczytalam, ze ma byc to 7dniowa przerwa, wiec jestem ciekawa :) jesli krwawienie sie nie pojawi, to kontynuowac nowe opakowanie po tych 7dniach? czy jezli mam pco, to moge miec pewnosc, ze anty bede chronic mnie przed ciaza? czy mam sie czegos obawiac? :)

Gość regulon
hej hej :)

hej! Ja również przyjmuje regulon! U mnie jest tak, że ostatnią tabletkę z opakowania przyjmuję w środę a krwawienie występuje w niedzielę! Regulon jest ok jest to środek antykoncepcyjny więc nie ma się czego obawiać!

Gość regulon
dzieki za odpowiedz ;) ciekawe jak u mnie bedzie z tym krwawieniem :) ostatnio cos czuje w tym miejscu... cos dziwnego, ale gina w tym tyg juz nie zlapie :/ ale wydaje mi sie, ze to dobry znak, bo miesiaczkowanie 3-4razy w roku i nie odczuwanie niczego normalne chyba nie jest, wiec mysle, ze jest ok ;) w kazdym razie cos sie ruszylo :)

no ja takiego problemu nie miałam ale krwawienia bywały wczesniej czasem dość bolesne i obfite a teraz jak ręką odjąć.. Właściwie tylko dlatego stosuję antykoncepcję.. Ne wierzę że cierpienie uszlachetnia a dzięki temu czuje sie dobrze!