Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama smutaska

zajecia dodatkowe

Polecane posty

Gość mama smutaska

Mój starszy synek ma niecałe 5 lat. Ciagle jest ze mną i swoim mlodszym bratem w domu, mieszkamy na obrzeżach miasta i nie ma kontaktu z rówieśnikami. Jest bardzo wesolym i 'żywym' dzieckiem, jednak chcielibysmy mu zapewnić kontakt z dziećmi w jego wieku. Zastanawiamy sie nad zajęciami dla niego. Mysleliśmy np. o karate. Dajcie nam propozycje, na co warto zapisywać maluchy, bo nie orirntujemy sie w tym, a chcielibysmy sie na coś zdecydować....

Gość mama smutaska
upup

Gość ulka kulka...
przedszkole

Gość mama smutaska
ulka kulka- ale on chodzil do przedszkola i nie chce juz tam chodzić. Poza tym ja jestem an wychowawczym z młodszym synkiem i nie ma sensu, żeby chodził do przedszkola, tym bardziej,z ę jest oddalone od naszego domu o 3 km i nie zawsze ma kto go odprowadzić. Dlatego myślimy o popołudniowych zajęciach

nie ma,ze dziecko nie chce chodzic,ja do szkoly tez nie chcialam i nikt mnie o zdanie nie pytal;) a tak swoja droga to pomysl z zajeciami jest ok moze jakis jezyk a to karate jest ok

Gość mama smutaska
on bardzo lubi przyrode i zwierzęta. Szkoda, ze nie ma jakis zajęć w tym kierunku ;)