Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pilotka_pilotka

Dopasowany płaszcz- co z tym paskiem??

Polecane posty

Gość pilotka_pilotka

Przymierzam się do kupna zimowego płaszcza. I tu mam pewien dylemat. Co z tym paskiem przy małym wcięciu w talii??? Mam mątlki w głowie. Mam pasek w takim płaszczyko-kurteczce wiosennej i mówiąc szczerze nie wyglądam w tym najlepiej:( Jaki płaszcz wybrać? Mam 166 wzrostu, ważę 54 kilo, mam szerokie ramiona, lekko zarysowane wcięcie w talii, sredni, raczej mały biust i raczej niezbyt szałowe nogi- jeśli chodzi o długośc i smukłość:) Czytam różne porady ale nigdzie nie mogę znaleśc jaki płaszcz jest właściwy dla takiej sylwetki. Mozna powiedzieć ze to litera H. Nie wiem jaka długośc, czy ma być gładki czy we wzory i co z tym nieszczęsnym paskeim. Będę wdzieczna za rade!:)

Gość blackcat
pasek podkreśla talie wiec jak jej nie masz to jest wskazany. Jeśli ramiona masz szerokie to wzory w górnej czesci nie są wskazane. Płaszczyk nie powinien byc za krótki. Spróbuj taki do połowy uda (za kolana może Cie skrócic optycznie).

Gość pilotka_pilotka
dzięki za rade:)

Gość pani Kaczyńska
pasek jak najbardziej co do długości, nie wybieraj takich ledwie przykrywających dupę, bo nogi beda wygladac jak serdelki; zakładaj raczej takie do połowy uda