Nie-pierwsza i Nie-ostatnia 0 Napisano Wrzesień 22, 2008 Nie rozumiem tego !!! Głupie GG!!! Jestem niewidoczna a inni mnie widza jako dostępną. Mam zaznaczona funkcje pokazywania statusu tylko znajomym a osoby ktorych nie mam na liscie tez mnie widza jako dostepna!! no i czemu?? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość u mnie też Napisano Wrzesień 22, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czy ktos ma Napisano Wrzesień 22, 2008 tez tak mam odkad zainstalowalam nowe gadu. przed niektorymi sie zawsze ukrywalam a ostatnio, kurwa mac, ci co nie trzeba klapia dziobem na powitanie jak tylko wlaczam kompa. zesz kurwa!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
O Qrwa 0 Napisano Wrzesień 22, 2008 też tak mam:o dlatego mam włączone 2 gg i patrze jak coś czy czasem dostępna nie jestem :) ale tak mnie gg wpienia że jeszcze pare dni i wypad z kompa mu robie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie-pierwsza i Nie-ostatnia 0 Napisano Wrzesień 22, 2008 Czyli nie tylko ja tak mam, chyba bede musiala wlasnie z innego numeru sprawdzac czy jestem dostepna czy nie, eh ciezkie zycie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach