Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Danara_D

córki wojskowych -- jak to u Was, wpisujmy się -

Polecane posty

Cześć, słyszałem, że córki wojskowych mają przechlapane w domu. Raz mi koleżanka opowiadała, że ojciec kazał jej posprzątać w pokoju, a jak juz było czysto to odzunął szafkę i zapałką zebrał kurz, a ona dostała lanie. A jakie są w ogóle córki wojskowych w łóżku. Wolicie dominację własną, czy partnera? A moze coś innego?

Sam ten temat założyłem bo na naiwoność Waszą liczyłem zakładam tu topików sto! i pierdolę jak mało kto kto na mój topic wjedzie w sobotę tego jasna sraka trafia w kwokę bo kto topiki moje czytuje ten ma z polskiego same dwóje Napisałem tego topika dla Was, jebane cioty żebyście byli podobni bardzije do chołoty Jam Monty, szlachcic i arystokrata żadna mi nie ubliży do kata! Stąd na Kafeterii żądzę pasjami gdy rzucam moimi wersami wresy moje znane są w świecie że głupoty Monty plecie bo nikt w Świecie tego nie czytał wcześniej ani później ... n no i rymu nie ma kurwać ;-)

Gość CopacabanaPuanita
Mój dziadek jest byłym wojskowym :/ Cała rodzina sie go boi. Wszytko musi być jak w zegarku, czysto, wszyscy wstają rano o 6, ubrania w szafce idealnie równe, jak nie to wszystko wywala i od początku :( Czasami mam ochotę uciec z domu. Rodzice go po prostu czczą. U mnie w domu dziadek rządzi.

CopacabanaPuanita przepraszam za posta czy spotkała Cię od dziadka chłosta? a moze dziadek cię torturować raczył albo Cię penisem w buźkę uraczył jego jąderka cukiereczki istne i na sutkach wytatułowane koniczystne

Gość Ja jestem córką
żołnierza zawodowego, obecnie na emeryturze. owszem bywał surowy, ale nie niesprawiedliwy, alw wynika to raczej z tego jaka jest osobą, a nie jai zawód wykonywał. jakoże środowisko wojskowe nie jest mi obce, moge tylko powiedszieć, że to jeden ze stereotypów, że jak wojskowy to dryg, porządek i musztra. wszystko zalezy od charakteru i nie można generalizować,

Gość leleth
mój ojciec to wojskowy, nawet wysoko rangą i oprócz tego ma jeszcze 'charakterek' , wiec w domu niezła jazda, jak przyjdzie co do czego :P ale nie sadze, by mialoby to jakikolwiek wpływ na moje zycie seksualne..

moj dziadek jest bylym wojskowym,ogolnie spoko tylko ma sporo nalecialosci z woja typu wszystko ma byc zrobione na czas wg planu ktory on oczywiscie sporzadza itp przy stole na swietach wszyscy maja siedziec tak jak on zarzadzi;)no ale ogolnie nie jest zle ale jestem wnuczka za to mam czyli corka miala gorzej

co to znaczy, że miał charakterek niezły ? czy Was w domu rozbierał g do naga jak okiełzły wszystkie kłopoty i wszystkie frustracje i nago jadłyście wtedy kolacje? czy Was pasem na goła dupę traktował? czy może ppo mordzie bił i katował mam nadzieję że knebel w ustach nie gościł bo wtedy to byłby nienawiści pościg życzę Wam drogie córki wojskowych życia pięknego pozbawionego majtka i stanika w domu zdjętego życzę Wam, żeby Was ojciec nie dotykał ani pase, ani bejzbolem, i o nic już więcej nie pytam

no dawać, dawać wpisywać się tu bo jak nie to w mordę pierdziu a jeśli chodzi o mordę to sprawa jest prosta "Mordo ty moja" śpiewałą Lacostea (ta co ma w logu krokodyla co go spotkała idylli chwila)

Gość gość
To jakis tyran nie dziadek,specjalnie bym takiemu robiła na złosc a gdyby wywalił mi rzeczy sam by musiał sprzątać,gdyby mnie uderzył oddałabym..zaden frajer wojskowy nigdy by mnie nie zdominował